Melyik szemszín a legszebb?
Figyelt kérdés
2010. máj. 14. 21:38
11/17 anonim válasza:
Barna:)Nekem barna szemem van de amikor erős fény éri akkor zöld lesz:)
12/17 anonim válasza:
Nekem sötétbarna, de fiúkon a sötétebb kék jön be:)
15/L
15/17 anonim válasza:
az a szép ritka élénk kék..az rohadt jóó (L)
16/17 anonim válasza:
Fiúkon a kék tetszik,lányokon a barna, vagy a borostyánszín.:)
15/l
17/17 anonim válasza:
Nem mondhatom azt, hogy a kék és a zöld szem nem szép, mert rögtön lepontoz az összes, akinek ilyen szeme van, de ettől függetlenül nekem egyik sem tetszik.
A kék azért nem, mert nagyon elcsépelt, egy csomó embernek nem áll jól és alapjában véve a kék nem szép szín.
A zöldet azért nem szeretem, mert nagyon ritka a tiszta zöld szem, néha van benne sárgás beütés és olyan hatást ad, mintha beteg lenne.
Nekem leginkább a sötétbarna/barna szem az, ami a leggyönyörűbb. Ha belenézel, megfog és a barna szeműeknek mindig van benne a sötét háttérnek köszönhetően olyan kis huncut csillogás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!