Hogy mondjam meg nekik h BÜDÖSEK? Többi lent.
Szóval arról van szó, hogy van 3 osztálytársam (az egyikkel közülük jóba vagyok) és az van, hogy nagyon ngagyon büdösek. Izzadság szaguk van. És egy héten keresztül mindíg azt a ruhát hordják. Olyan szinten büdösek g nem bírok egy légkörbe lenni velük. Már mondjuk nekik h büdösek de nem hitték el.
Mit tegyünk? :'O 14/L
wááá szerintem taktikázz...pl: te milyen dezodort használsz? És milyen parfümöt?
Kérdezd meg tőle, netán ajánl is neki valamit, hátha kipróbája. KIsérd el dezodort, parfümöt venni.
Nekem is voltak,vannak ilyen problémáim!
Dettó ugyanez a helyzetem nekem is!
Szerintem,ha maguktól nem jönnek rá,hogy büdösek akkor nem nagyon van mit tenni.Nem tudom,hogyan kéne ráébreszteni őket erre.
Valahogy az okát próbáld meg kipuhatolni.
Kicsi koromban nekem pl. titokban kellett dezodort vennem és használnom, mert anyukám szerint rákot okoz. Persze neki könnyű, otthon volt gyereket nevelni és napi ötször fürdött. Amióta dolgozik és erre nincs lehetőságe, ő is dezodorozik. De előtte konkrétan elvertek miatta otthon, ha észrevették, hogy használom. Nem lehet, hogy náluk is valami ilyesmi van a háttérben?
nekem is így volt 1 fiú osztálytársammal...
Mi hiába szóltunk, már piszkáltuk is miattad, meg h mi ez a büdös? de nem esettle neki,aztán egyszer ofő szólt hogy mindenki figyeljen oda magára, mert más tanár is érzi h büdös van...stb na azóta nincs büdös:D
lolika he:DD
ugykell megmondani h odaállsz szemtől-szembe és megmondod h pl x,y te rohadt punci szag vagy mert tudtommal nem csak hónalj szagúak:D
ha meg nem hiszik el kérdezzék meg a pasijukat:D
köszi mindenkinek.(:
már szoltunk osztályfönöknek és azt mondta hogy majd beszél a szüleikkel:'D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!