Hol lehet venni esetleg rendelni Romániában Loreal Colorista Washout hajszinezőt?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretném kipróbálni, de sajnos semelyik román oldalon nem találtam meg. Ti esetleg tudnátok, hogy hogy honnan tudnék venni?#hajszínező #Loreal Colorista Washout
2017. ápr. 27. 15:22
1/3 anonim válasza:
Nem jártam még Romániában,ebből kifolyólag nem tudom milyen drogériák vannak ott jelen.De itt Magyarországon a Rossmann üzleteiben található meg.Alig 2hete kapható itt.És nem mindegyikben.Általában a nagyobbakkban.Van weboldaluk is,ahonnan lehet rendelni,de sajna csak belföldön szálltanak.Például Párizsban sokkal előbb kapható volt,nem meglepő.Nézz meg pár román youtuber csatornáját hátha töltöttek fel a hajszínező használatáról videót,mert abban el szokták mondani,hogy hol vették és mennyiért.Remélem tudtam valamit segíteni! 17/L
2/3 anonim válasza:
Amazonról mindent meg lehet rendelni. Ha nagyon szeretnéd kipróbálni, onnan tudsz. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Sokat segítettek, köszönöm szépen.:) ment a zöld kéz.;) mindenképp megfogadom a tanácsaitokat.
2017. ápr. 29. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!