Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van olyan arckrém ami 100%ban...

Van olyan arckrém ami 100%ban természetes? Egy alapos bőrradír után nem akarom vegyszeres arckrémmel bekenni az arcom.

Figyelt kérdés
Van valami amit nyugodt szivvel hasznalhatok?
2017. ápr. 26. 20:29
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
szűz kókusz olaj, shea vaj.
2017. ápr. 26. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
29%
Igen a szűzkókusz
2017. ápr. 26. 21:11
 3/6 Sunshinedoll ***** válasza:
76%

Természetesen vannak, de egy csomó nem organikus termékben sincsenek "vegyszerek" :D

-vagy igazából attól függ, én laborban dolgozok, ott a víz is vegyszernek minősül :D

Inkább fogalmazok úgy, hogy nem organikus vagy natúr készítményekben sincs feltétlenül bőrre káros hatású anyag, illetve sok natúr termékben is előfordulhatnak olyan, egyébként természetes növényi kivonatok, amik tartalmaznak allergizáló összetevőket.

Ha belegondolsz a gyilkos galóca is természetes, natúr meg organikus, mégsem feltétlen tanácsos fogyasztani. Nem hiába a növényvilág állítja elő a gyógyszerkészítmények hatóanyagainak és a mérgek 90%-át.

Szóval csak azt akarom kinyögni, hogy csak azért, mert valami természetes, nem feltétlen jó is. De egyébként van egy csomó natúr márka, nézz szét azok között.

2017. ápr. 27. 11:47
 4/6 Sunshinedoll ***** válasza:
76%
Arról pedig nem beszélve, hogy ha valóban 100%-ban natúr, akkor tartósítóanyag sincs benne, én meg nem szívesen nyúlkálnék szennyezett tégelybe.
2017. ápr. 27. 11:48
 5/6 anonim ***** válasza:
Kókuszolajat semmiképp ne kenj az arcodra, magas komedogén indexű = eltömíti a pórusokat. A finomítatlan shea vajat viszont én is tudom ajánlani, nagyon jól hidratál.
2017. ápr. 27. 12:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia, én ezt használtam és csak ajánlani tudom! Csodaszép összetevői vannak, mindenki csak dicséri. A dm-ben tudod megvenni.

[link]

2017. ápr. 27. 17:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!