Van olyan arckrém ami 100%ban természetes? Egy alapos bőrradír után nem akarom vegyszeres arckrémmel bekenni az arcom.
Természetesen vannak, de egy csomó nem organikus termékben sincsenek "vegyszerek" :D
-vagy igazából attól függ, én laborban dolgozok, ott a víz is vegyszernek minősül :D
Inkább fogalmazok úgy, hogy nem organikus vagy natúr készítményekben sincs feltétlenül bőrre káros hatású anyag, illetve sok natúr termékben is előfordulhatnak olyan, egyébként természetes növényi kivonatok, amik tartalmaznak allergizáló összetevőket.
Ha belegondolsz a gyilkos galóca is természetes, natúr meg organikus, mégsem feltétlen tanácsos fogyasztani. Nem hiába a növényvilág állítja elő a gyógyszerkészítmények hatóanyagainak és a mérgek 90%-át.
Szóval csak azt akarom kinyögni, hogy csak azért, mert valami természetes, nem feltétlen jó is. De egyébként van egy csomó natúr márka, nézz szét azok között.
Szia, én ezt használtam és csak ajánlani tudom! Csodaszép összetevői vannak, mindenki csak dicséri. A dm-ben tudod megvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!