Mit fog kiváltani? (Lent)
Ha a kiszáradás miatt gyorsan zsírosodó hajamra normál/száraz hajra való sampont használnék, akkor lassabban vagy gyorsabban zsírosodna?
Vagy hülyeséget kérdezek?
Száradás miatt gyorsan zsírosodik?? Nem értem😞
A száraz hajra való sampon kiszáradt sprőd durvatapintású hajra való mondjuk ilyenre kevés a sampon erre balusam is kellene.
Zsíros hajra zsírosodás elleni sampon kell.
Most akkor száraz a hajad vagy gyorsan zsírosodik?
Te érted mit akarsz kérdezni??😅
Érdekes, én értem mit szeretne megtudni a kérdező.
Gondolom a zsírosodásra való samponok kiszárították a fejbőrét, aminek hatására életbe lépett egy védekező mechanizmus; a fejbőr elkezdett több zsírt termelni, hogy ne legyen száraz. Van ilyen, tapasztalat.
Kérdező: jobb lenne, ha egy ideig nem mosnál hajat (szárazsamponnal nem olyan vészes, most úgyis jön a nyár, nem lesz suli). Ha rajta hagyod a természetes zsírt, akkor talán "megnyugszik" a fejbőröd.
Ki tudja, milyen eredménye lesz a normál vagy száraz hajra való sampon használatának, a környezetemben van, akinek bevált, van, akinek nem. Ez függ a fejbőröd típusától.
De ha nagyon durva a helyzet, életmódváltás+szakember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!