Szoke hajat higyan fessek havonta magamnak?
Festett szoke hajam van, alapbol sötétbarna.
Elsore fodrasz csinalta, onnantol magamnak.
Nem szeretnék havonta fodraszhoz jarni, ezert szeretném megtanulni magamnak normálisan.
Igy szoktam csinálni:
A töveket leszivatom 12%-os oxival, ha kell kétszer egymás után.
Majd a tovekre felkenek a hamvasszoke, vagy platinaszoke hajfestekbol.
Kivarom a megfelelo idot, majd lemosom es felkenem az egesz hajamra. Altalaban Palette-t
veszek.
A tovek szinte mindig sargasak maradnak, ilyenkor megismétlen a festést a maradék festekkel mégegyszer, de ez altalaban mar teljesen eredmenytelen szokott lenni.
Használok hamvasitot, Swiss opairt, vagy mit, de ez csak alul hamvasitja ki, a sargas tovekkel ez sem tud mit kezdeni.
Egyszeruen soha nem sikerult még a toveket szép hamvasszokere csinalni.
Mit rontok el??
Fodrász véleményeknek nagyon örülnék. :))))
Ha már szőke vagy, akkor legalább rendes hajfestéket vegyél. Pl az alfaparf 10-11.11-es festékjeit nagyon dicsérik.
Felesleges szivatni a tövét is ha kicsi a lenövés. És sose használj fejbőrre 12%-os oxit. Bőven elég a kevesebb is, főleg ha többször mész át rajta.
A töve egyébként mindig sárgásabb mint az alja.
Szerintem egyébként annyira ki van csinálódva már a hajad, hogy semmi pigment nincs már benne csak a sárga. Vissza kellene pigmentálni és utána a festék már tud kapaszkodni valamibe és jobban tud fedni.
Elso valaszolo:
Koszonom szepen, de sajnos szivatás nélkul egyszeruen nem fogja be SEMMILYEN festek, muszaj leszivatnom a toveket, maskulonben barna marad, vagy voros lesz.
Ha pedig nem 12%-osat hasznalok, nem lesz eleg vilagos, igy a hajfestek nem tudja befogni, es még gázabb lesz, mert a csunya sarga messzirol elut a hamvas szoketol.
Igy viszont, ahogyen csinalom, csak kozelrol latszik, hogy nem egyforma a ket szin.
De én szeretném, ha teljesen egyforma lenne.
Es szeretném megtudni, hogy a fodraszom hogyan csinált hamvasszoket a sotetbarna hajambol egy szivatas es egy festes alatt,ha nekem tobb ismetlessel sem sikerul soha. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!