Eléggé távol állnak egymástól a melleim, ami nagyon zavar, van-e olyan praktika, amivel összébb lehet nyomni?
Figyelt kérdés
Képet nem mutatok senkinek, a normális válaszokat viszont nagyon szépen megköszönném!
16/L
2017. ápr. 21. 22:32
11/11 anonim válasza:
Hát szerintem meg leginkább a hát mérettől függ! Nekem nem olyan nagy (kb. akkora, amit előző linkelt), de mivel nagyon vékony hátam van (+10 kg felesleggel is csak 70-es, amikor vékony voltam, akkor 60 cm), ezért F-es kosarat hordok, kisebbítő fajtát, ami oldalra "tolja", de még így is összeér, kibuggyan, kicsit be is izzad, utálatos dolog, ne kívánd. Ó, és még ki se lehet rakni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!