Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Eléggé távol állnak egymástól...

Eléggé távol állnak egymástól a melleim, ami nagyon zavar, van-e olyan praktika, amivel összébb lehet nyomni?

Figyelt kérdés

Képet nem mutatok senkinek, a normális válaszokat viszont nagyon szépen megköszönném!

16/L

2017. ápr. 21. 22:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát szerintem meg leginkább a hát mérettől függ! Nekem nem olyan nagy (kb. akkora, amit előző linkelt), de mivel nagyon vékony hátam van (+10 kg felesleggel is csak 70-es, amikor vékony voltam, akkor 60 cm), ezért F-es kosarat hordok, kisebbítő fajtát, ami oldalra "tolja", de még így is összeér, kibuggyan, kicsit be is izzad, utálatos dolog, ne kívánd. Ó, és még ki se lehet rakni.
2017. ápr. 22. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!