Kinek mennyi ido alatt feheredett ki a stria és mennyire volt csunya?
Mitől van striád?
Nekem pár hónap volt (szülés után), az alhasam eléggé megrepedt, de olyan vészesen csúnya nem lett. Nem szégyenlem, viszont van műtéti hegem a hasamon, (laparoszkópia) fél évesek, és olyan pirosak hogy nem hiszem el, azt viszont szégyenlem. Undorító.
Nekem a hasam oldalán és kicsit a combomon, fenekemen van, hirtelen 6 cm növés/hízás/fogyás... XD
Az elsők olyan 4 évesek, mikor gyorsan nőttem, az utolsók olyan 3, mikor lefogytam kb 8 kilót(most sem vagyok vékony, de akkor elég durva volt... :()
Már egyik sem látszik igazán, elég lazák a kötőszöveteim, ezért is alakultak ki ilyen könnyen, az összes érem is kilátszik a vékony bőröm miatt XD Kell nekem az a napozás. Mostmár simán felveszek nyáron egy bikinit, csak közelről észrevehetők, de engem nem zavarnak. Vannak, azt kész.
Kövérnek sem kell hozzá lenni. Testvéremmel mi mind ketten kicsíkozódtunk én először akkor amikor hirtelen nőttem, majd akkor amikor emberi súlyt értem el. A melleim is tigris mintásak lettek, miután 15 éves koromban úgy döntöttek, hogy ideje lenne létezniük és pillanatok alatt megjelentek.
Kb 2 év alatt szépen elhalványodtak, a növési csíkokat nem is látni, a hízásiak maradandóbbak, de egyáltalán nem zavaróak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!