Erre a haly típusra mit ajánlotok? És hogyan kéne megformázni?
Haly?? Bas*zod😅
Fodrászod hogy csinálja? Mutassa meg neked.
Kikellene puhítani ollóval(ezt a fodrász tudja) hogy könnyen kezelhető legyen . Eleve felfele szárítani kefe segítségével aztán mehet a zselé lakk wax nyál bálnazsír ge..
hogy inkább j-vel írd
de félretéve a helyesírást
nézd, nekem is hasonló frizurám van
(és mielőtt bárki beszólna, 10 év múlva is ugyanilyen lesz, mert tetszik és szerintem jól áll. Nem vagyok divatmajom, nem érdekel, mi a trendi, és igazából alig várom, hogy kimenjen a divatból, és ne jöjjön többé szembe az utcán... de ez most mellékes)
a lényeg, amit mondani akarok neked, hogy ezt a fajta frizurát lehet férfiasan és b*zisan is hordani, és ez éppen azon múlik, hogy mennyite van művien megformázva, belőve.
Ha elég hosszú a hajad, akkor csak annyit kell tenned, hogy hajmosás után megfésülöd, és megszárítod. Max egy matt hajragasztó mehet rá, ami nem látszik, csak tartást ad neki a következő hajmosásig. És nem baj, ha nem tökéletesen beállított, az úgy néz ki férfiasan ápoltnak.
de ne akarj mindig olyan frizurát, mintha a kamera előtt szerepelnél. Attól lesz b*zis.
Persze nem muszáj megfogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!