Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Felsőtest szőrtelenítéséhez,...

Felsőtest szőrtelenítéséhez, hogy kell használni a *Veet szörtelenítő krémet? Vagy egyáltalán jó rá

Figyelt kérdés

Tapasztalatok,vagy van valami jó tanácsotok,hogy tüntesem el a szőrt a felsőtestemről?

Itt van a strand szezon és elé zavaró,meg szerintem nem divat.

2010. máj. 13. 20:34
 1/8 A kérdező kommentje:
*elég
2010. máj. 13. 20:35
 2/8 anonim ***** válasza:

fiú vagy, ugye?

szerintem ne veetet használj. mert nem tartósabb, mint a borotva. és még drága is...(oké nem az a pár száz ft, de ha egyszer ugyanaz a hatása mint egy borotvának??)

de szerintem inkább gyantázd, gyantáztasd. az kitart kb két-három hétig. és ki lehet bírni. szerintem csak egy kicsit fáj, bár nekem a lábamra kell, ahol nincs olyan szőr, mint egy férfi felsőtesten :D de komolyan nem kell ráparázni :)most nem tudom neked pontosan megmondani, hogy mennyibe kerül egy kozmetikusnál, de szerintem max egy ezres lehet. szóval olcsóbb mint egy szőrtelenítő krém. plusz nem is leszel folyton borotvás és gyengíti is aszőrt egy idő után :)

remélem tudtam segíteni :)

16/L

2010. máj. 13. 21:13
 3/8 anonim ***** válasza:

első vok :) bocs egy kicsit sok volt a szerintem xD eddig észre sem vettem, hogy ilyen durván sokat mondom :D:D

szóval minusz kb 4x szeritem xD

2010. máj. 13. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:

Veetet nem ajánlom, ahogyan az Opilcat és a többi krémet/habot sem.

Nekem annyira nem erős a szőröm, és mivel szöszi vagyok nem is az a fekete drótszerű durva szőr.

De még ezt se tudom vele leszedni!

Ráadásul tényleg alig tart tovább, mint a borotvával. Nem éri meg, ne is költs rá.

Ha gondolod elmehetsz kozmetikushoz és gyantáztathatod.

Én nem szeretek ezért eljárni és magamnak csinálom inkább.

Én vettem egy epilátort, az enyém 7ezer volt, de már van biztos olcsóbb is elektronikai üzletekben is kapni.

Ez is olyan, mint a gyanta és pár hétig nincs vele gond.

Nem mondom, nem kellemes érzés, de ki lehet bírni.

És egy idő után megszokod teljesen.

Én úgy csináltam először, hogy leborotváltam. Aztán mikor kinőtt de csak picit akkor mentem rá epilátorral. Ha kicsi szőrt szedsz le vele akkor nem fáj annyira mintha több centiset tépnél ki. :)

2010. máj. 13. 23:51
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Az első válaszolónak:igen fiu vok,nem tudtam,hogy nektek csajoknak is van a felsőtesteteken szőr:)

A gyantázással az a baj,hogy utána csúnya kiütéses a bőröm,akkor meg mindegy "szerintem" ha lese borotválom.

2010. máj. 14. 06:45
 6/8 anonim ***** válasza:
Használj cukorpasztát,attól nem lesz pöttyös.A hatása ugyanaz,mint a gyantáé,de sokkal kíméletesebb.Utánna kend be bőrnyugtató krémmel,de borotvát semmiképp.
2010. máj. 14. 07:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Én már nagyon régóta borotválom,vagy direkt férfiak számára gyártott testszőrnyírót használok. Ha mondjuk nyaralni megyünk akkor legyantáztatom.
2010. máj. 14. 08:29
 8/8 anonim ***** válasza:

23:51 vagyok

Eleinte nekem is szörnyen nézett ki, piros volt napokig és pont a legnagyobb melegben amikor én kb. köldökig kigombolt ingben szoktam szaladgálni :)))

Nálam az vált be, hogy gyakrabban áttoltam rajta az epilátort (amikor már elmúlt a pirosság) így mindig csak kevés szőrt tépett ki, mert nem egyszerre nőnek meg. Így 2-3 naponta csináltam vagy ha ráértem minden este (még 5 percbe se telik bele).

Illetve sokat kentem testápolóval és egy idő után már megedződött a bőr :)

De konkrétan krémezés után az epilátort nem szabad használni mert tiszta ragacs lesz az egész.

2010. máj. 14. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!