Fiúk, nektek hogy tetszik ez a haj?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=t1YVnxLsdv8 - kb. 11:20 környékén látszik teljesen. Ugyanez a fazon, csak egyenes "kocka" frufruval. :)
Olyan nagy a csábítás, hogy levágassam. Jelenleg természetes barna színű, hosszú és egyenes. Tudom, hogy jól állna, de nincs vele túl sok macera? Fiúk, nektek hogy tetszik? Van olyan csini, mint a hosszú haj?
2017. ápr. 17. 19:35
3/6 anonim válasza:
Hát, a rövid hajjal nincs bajom, sok csinos rövid frizura van, de ez egyáltalán nem tetszik. Se a fazonja, se a színe. Kifejezetten csúnya és nem tudom elképzelni, hogy bárkin jól állna.
Macera egyébként nyilván sok van vele, ha nem mosod és szárítod be kétnaponta és nem vasalod minden reggel meg délután, akkor nem fog így állni... és kéthavonta mehetnél vissza a fodrászhoz igazításra.
4/6 anonim válasza:
Semmiképp se vágasd le, főleg ilyenre ne!
5/6 A kérdező kommentje:
Azt hittem, nagyobb sikert arat majd:(
2017. ápr. 20. 08:39
6/6 anonim válasza:
Nekem volt ilyen hajam es tenyleg maceras (vagyis nekem nem volt idom se energiam minden nap kivasalni) ha pedig nem vasalod hulyen nez ki es ha no az se szep mert elol nagyon hosszu lesz, mar megnovesztettem es eszembe sincs megegyszer ilyenre levagatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!