Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Vannak szép cigánylányok,...

Vannak szép cigánylányok, nők? Linkelnétek róluk képet? Ma láttam egyet és annyira szép volt.

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 20:20
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
77%
Én is úgy tudom, hogy Horváth Éva bizony roma. Mondjuk nem ezért, de szerintem nem szép nő.
2010. máj. 13. 20:56
 12/31 anonim ***** válasza:
44%
Én is ismerek pár nagyon szépet. Irígylem is a szép hosszú hajáért, meg a barna bőréért :) Mondjuk Ő egy nagyon tisztességes lány, meg a családjuk is, tanult művelt dolgozó emberek.
2010. máj. 13. 21:22
 13/31 anonim ***** válasza:
53%

bocsi kicsit offolok:)

szerintetek shakira cigány? mert az gypsy c. számában azt énekli :O itt a dalszöveg:

'Cause I'm a gypsy

Are you coming with me?

I might steal your clothes

And wear them if they fit me

I don't make agreements

Just like a gypsy

And I won't back down

'Cause life's already bit me

And I won't cry

I'm too young to die

If you're gonna quit me

'Cause I'm a gypsy

ha ő cigány, akkor igen vannak szép cigánylányok is :D

2010. máj. 13. 21:30
 14/31 anonim ***** válasza:
67%
persze hogy vannak. barna bőrrel és szép dús fekete hajjal annyira nem lehet mellélőni.
2010. máj. 14. 00:16
 15/31 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem sem Horváth Éva, sem Budai Bernadett nem romák. A tavalyi egyik szépségkirálynő, Kocsis Korinna viszont az, bár szerintem nem szép. És a mostani Kaló Jennifer is roma származású.
2010. máj. 14. 13:14
 16/31 anonim ***** válasza:
Horváth Éva roma??????????
2010. máj. 14. 15:15
 17/31 anonim ***** válasza:
71%
Shakira nem cigány :D
2010. máj. 14. 20:28
 18/31 anonim ***** válasza:
Nem, Shakira tényleg nem cigány. Columbiai és Szaúd- Arábiai keverék -legalábbis vannak ilyen felmenői, ő nyilatkozta még akkor amikor Magyarországon koncertezett. Az, hogy azt énekli, hogy " I'm a gipsy" semmit nem jelent, tudjuk nagyon jól, hogy a slágerek olyanok mint egy film: nincs valóságtartalmuk, gyakorlatilag a popsztárok is minden alkalommal más más szerepbe bújnak.
2010. máj. 15. 09:48
 19/31 anonim ***** válasza:
Fresh Wikiről konkrétan tudom, hogy roma származású. Állítólag szép, bár ízlések és pofonok...
2010. máj. 15. 09:54
 20/31 anonim ***** válasza:

Ha Horváth Évát roma anyuja örökbefogadta, akkor van még rá esély, hogy nem az O.o

Az apa kicsit besegíthetett..

2010. máj. 15. 09:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!