Nagyon zavart a bajszom a fülemnél lévő szőrszálak és az államon lévő szőrök. Ezeket leborotváltam, lesz valami bajom ettől?
Figyelt kérdés
Azért borotváltam, mert gyors és nem fáj, meg sok , szőröm. 17L2017. ápr. 16. 09:32
1/3 anonim válasza:
Egyszeri borotválástól nem,de ne csinálj belőle rendszert,mert egy idő itán megerősödik a szőr és több gondod lesz vele,mint most!
2/3 anonim válasza:
Ha egyszer leborotváltad, utána megint le akarod majd, akárki akármit mond. Viszont ha ennyire zavar, inkább gyantát használj, ami ugyan fáj, de nem lesz tőle erősebb a szőrzet, vagy dönts a szőrtelenítő krém mellett.
3/3 anonim válasza:
Semmi keppen ne borotvald le , az a leggyorsabb megoldás de ne csináld. Ismertem egy ilyen lányt , bolrzalmas lett az arca.
Menj el kozmetikushoz és kérd ki a tanácsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!