Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van itt olyan, akinek szőke...

Van itt olyan, akinek szőke hajában lila melír van? Vagy láttatok már ilyet? Milyen az összhatás? És alapból mi a véleményetek az extrémebb hajakról?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 17:19
 1/3 anonim válasza:
Sztem az nem rossz.. mondjuk nekem a rózsaszín jobban tetszik:)de biztos ezis jó lesz:)
2010. máj. 13. 17:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nekem tetszik, máson nagyon, egyszer megpróbáltam magamon, de senkinek nem tetszett a környezetemben, ugyhogy gyorsan vissazcsináltuk...

Nekem még grafit melír volt bennt,az nagyon jó volt, most újra meg fogom csináltatni, mert most extrémen szőke a hajam. És ez azért volt jó, mert először hamvas lett az egész hajam, aztán ahogy kopott ki a festék, nem grafit,fekete volt a melír, hanem ugyanolyan színű minta lenövésem,ilyen világosbarna,t ehát az alap hajszínem. És talán akkor volt a legjobb, mikor máár nagyon lenőtt a hajam, újra megfogom csináltatni! Neked meg sok sikert a hajadhoz! Sztem jók az extrém hajak, de tudni kell őket viselni, kell hozzá önbizalom, stílus.... remélem érthető voltam... :)

2010. máj. 13. 17:30
 3/3 A kérdező kommentje:
:) Köszi a válaszokat. És szerintetek hány csíkot csináltassak? :)
2010. máj. 13. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!