Hogy hordjam a hajam? Szerintetek hogyan szebb egy lány haja? Kiengedve vagy copfban vagy máshogy?
Figyelt kérdés
Nem tudom,hogy hordjam.Sötét barna,már szinte fekete hajam van.Barna szemem. Adjatok légyszi tanácsot hogyan hordjam a hajam. Köszi.😉2017. ápr. 13. 22:50
11/21 A kérdező kommentje:
Oh. Köszi. Kipróbáltam és nagyon jó!! Köszönöm. Ha van még ilyen ötlet írjátok meg. 😊
2017. ápr. 18. 21:25
12/21 A kérdező kommentje:
Jaj és az a bajom,hogy az alsó rétege a hajamnak hullámos és ha befogom akkor úgy fölpúposodik. A kontynal ez a baj. Esetleg valami tipp?
2017. ápr. 18. 21:26
13/21 anonim válasza:
ahogy akarod. majd mások mondják meg? akkor inkább vágasd le a fenébe, ha mások szerint akarsz akármit is :D
14/21 A kérdező kommentje:
Nem,de ha nincsen ötletem. Meg nem tudom mi az ami jól mutat.
2017. ápr. 22. 21:45
15/21 anonim válasza:
Szerintem enyhén hullámosan, kiengedve a legszebb.
16/21 anonim válasza:
Az utolsó (előttem lévő) kommentjével értek egyet!
17/21 A kérdező kommentje:
És hogy küldhetek képet azert hogy véleményt mondjatok?
2017. ápr. 26. 22:11
19/21 A kérdező kommentje:
Ok. És van egy forgóm azzal mit kezdjek?
2017. ápr. 26. 22:34
20/21 anonim válasza:
nekem mindig azok a frizuk tetszenek egy lányon a legjobban, ami látni engedi a nyakát...gyönyörűnek találom a női nyakakat... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!