Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Avonos "ragyogó szőke melírozó...

Avonos "ragyogó szőke melírozó". Tapasztalatok?

Figyelt kérdés
Ez hogy működik? Csak felkenem és annyi? Valaki részletezze már, és hogy milyen hatást lehet vele elérni. Köszi előre is. 18/L
2010. máj. 13. 15:54
 1/6 anonim válasza:

Szia! AVON tanácsadónő vagyok, bővebb infoért keress fel légyszíves, ha szükséges a válasz!

dalma46@citromial.hu

Szép napot! :)

2010. máj. 13. 15:56
 2/6 anonim ***** válasza:
szia, anya festett haján- sötét szőke- próbáltam, de nem igazán értünk el vele hatást:) am csak fel kell kenni...
2010. máj. 13. 16:16
 3/6 anonim ***** válasza:

tavaly még nem festett világosbarna hajam volt

mire kb fél tubussal elhasználtam,akkorra látszott,meg selymesebb tőle,én szeretem

amugy felkened és ennyi,nagyjából igen:d

2010. máj. 13. 16:19
 4/6 A kérdező kommentje:
Kb. mikortól lehet változást látni hajon? Mert az én hajam dec.be volt festve utoljára barnára, azóta nem... nem látszik színben a különbség, de leszívatni nem merem, nehogy zebracsíkos legyek :) :) ezzel kb milyen lesz az eredmény?
2010. máj. 13. 16:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Festett hajon semmit nem ér. Nagyon gyenge stabilizált hidrogénperoxid van benne ami a festett hajat nem, de az eredeti kizárólag világos hajszínt képes kivilágosítani egy kicsit. Régen volt ilyen hajzselé meg spray is de már nem árulják sehol.
2010. máj. 14. 20:02
 6/6 anonim ***** válasza:
fabatkát se ér...menj el inkább a Rossmann ba vagy a Dm-be ezerszer jobbakat találsz
2010. máj. 16. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!