Avonos "ragyogó szőke melírozó". Tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Ez hogy működik? Csak felkenem és annyi? Valaki részletezze már, és hogy milyen hatást lehet vele elérni. Köszi előre is. 18/L2010. máj. 13. 15:54
1/6 anonim válasza:
Szia! AVON tanácsadónő vagyok, bővebb infoért keress fel légyszíves, ha szükséges a válasz!
dalma46@citromial.hu
Szép napot! :)
2/6 anonim válasza:
szia, anya festett haján- sötét szőke- próbáltam, de nem igazán értünk el vele hatást:) am csak fel kell kenni...
3/6 anonim válasza:
tavaly még nem festett világosbarna hajam volt
mire kb fél tubussal elhasználtam,akkorra látszott,meg selymesebb tőle,én szeretem
amugy felkened és ennyi,nagyjából igen:d
4/6 A kérdező kommentje:
Kb. mikortól lehet változást látni hajon? Mert az én hajam dec.be volt festve utoljára barnára, azóta nem... nem látszik színben a különbség, de leszívatni nem merem, nehogy zebracsíkos legyek :) :) ezzel kb milyen lesz az eredmény?
2010. máj. 13. 16:27
5/6 anonim válasza:
Festett hajon semmit nem ér. Nagyon gyenge stabilizált hidrogénperoxid van benne ami a festett hajat nem, de az eredeti kizárólag világos hajszínt képes kivilágosítani egy kicsit. Régen volt ilyen hajzselé meg spray is de már nem árulják sehol.
6/6 anonim válasza:
fabatkát se ér...menj el inkább a Rossmann ba vagy a Dm-be ezerszer jobbakat találsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!