Világos barna hajam van, és szeretném befesteni mahagóni vörösre, csak lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban?
Sziasztok!
16 éves lány vagyok, fehér a bőröm, barnás zöldes a szemem és világosbarna a hajam, ez az eredeti színe.:)
Soha nem festettem még, de egy ideje nagyon szeretnék vörös hajat, egész pontosan a Palette Deluxe 667es árnyalát. Viszont...
Egyrészt amiatt aggódom kicsit, hogy ha majd ráunok a vörösre, nehéz lesz visszafesteni világosbarnára? Mi ennek a folyamata egyáltalán?
Valamint, a festett hajamra ugyanúgy jó lesz a normál "sima" hajra való sampon, balzsam? Úgy értem, nem fog a színnek ártani, stb?
Mert mindenképp szeretném ápolni, de ha nem muszáj, nem szeretnék speckó festett hajra való cuccokat beszerezni.:D
Előre is köszönöm a válaszokat:)
A vöröset a legnehezebb eltüntetni a hajból. Ha komolyan gondolod, akkor érdemes vele hosszútávra tervezni, de ha ráfestesz barnát, az is át fog ütni rajta. Kb csak lenöveszteni lehet.
Másik, hogy a vörös kopik a legjobban, függetlenül attól, hogy mivel mosod. A színvédős termékek valamennyire "tartósítják" a színt, de nem csodaszerek.
Én még azért meggondolnám 100x a helyedben ezt a vörös dolgot, főleg, hogy 16 éves vagy és a véleményed még sokat fog változni.
Én is így kezdtem, a gyönyörű hosszú hajamat befestettük mahagóni színűvel, áfonya vörössel aztán valami syossal is és még mindig nem nőtt le. Átüt a középbarna festéken is és szőkíteni se lehet mert max csak réz-répa vörös lesz. :(
Nagyon megbántam. Legrosszabb döntés volt, szóval ha unod a mostani hajszíned akkor inkább csak tincseket festes bele vagy a végét. Vagy is én inkabb ezt ajanlom.:(( nagyon csunyan tonkre teszi a voros a hajat, es tenyleg nagyon gyorsan kopik hiaba hasznaltam ra szinvedot.
innen megéri rendelni. Ez a "festék" legalább nem károsít.
A hennát meg végképp nem kéne kipróbálni.
Akkor kb egész életében csak azzal festhetné a haját, mert vegyi festékkel kombinálva meg a fene se tudja, hogy milyen eredményt fog produkálni, ha esetleg mást szeretne.
Tény viszont, hogy a legkíméletesebb megoldás.
Szerintem meg jobb a henna, már a sima henna por. Én ezt használom: [link]
Nem igaz, hogy ha egyszer befested, utána csak ezt használhatod... várni kell vele több időt ugyan, mint a kémiai hajfestékekkel, de pár hónap, fél év max amíg ez kikopik a hajból rendesen. Nekem volt kémiai hajfestékkel is festve a hajam, de nem szerettem, mert egyrészt érzékeny volt a festésnél a fejbőröm, másrészt nagyon csúnyán nőtt le a tetején egy idő után. A henna port azért ajánlom, mert egyrészt olcsó, másrészt nem felülről kopik, hanem az egész hajból. Illetve persze felül is lenő, de nem vehető annyira észre, mint sima festéknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!