Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Csináltassak végleges szőrtele...

Csináltassak végleges szőrtelenítést?

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. A lábamon csináltatnék, mert iszonyatosan kikészít nyáron, hogy hetente le kell borotválnom a lábam. Nagyon lassan készülök el, mert hát elég nagy a felület meg minden. Sokszor már ott tartok, hogy hosszú nadrágban járok, csak hogy ne kelljen borotválni. Kipróbáltam az epillátort, de nekem egyáltalán nem vált be. Elviselhetetlen volt a fájdalom, és lassabban dolgozott mint a borotva, egy csomó szál ott maradt. A gyanta fájdalmát még elviselem, de a hideggyanta itthon nem szedte le a szőrt, a kozmetikushoz is elmentem gyantáztatni, de akkor is ott hagyott egy csomót, pedig elég sokba került. Így úgy érzem, maradt a végleges szőrtelenítés. Lehet ezt egyáltalán 18 alatt? Tudom hogy sokba kerül, de kb mennyibe? És milyen gyakran kell megismételni? Vagy ha nem ez, akkor mivel próbálkozhatnék még? Segítsetek, jön a nyár, és kezdek megint kétségbe esni. :(

2017. ápr. 11. 11:19
1 2
 11/12 anonim válasza:

kedves kérdező!

vannak tartós szőrtelenítő módszerek, amik nem is vészesen drágák. Én holnap megyek a kezelésre, alkalmanként hónalj 4500 Ft, lábak 12.000 Ft, 4 hetente kell menni és 4-5 alkalom után (van, hogy elég 3 is) tartós!

Összességében nem annyira drága, ha alkalmakat nézünk.. De jobban megéri szerintem.

Másik opció amit ajánlottak nekem, az bőrgyógyászati klinikán volt alkalmanként 9000 Ft-ért, de itt 3-4 alkalom mindenképp elég.

Nem tudom melyik városban laksz, de ha nagyobb, mindenképp kell lennie ilyen módszernek, kozmetikákban érdeklődj! (vagy bőrgyógyászatnál) :)

2017. ápr. 26. 20:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha szeplős a bőrös akkor sem fog úgy hatni, bőrszíntől is függ. Tökéletesen és véglegesen nem leszel szőrtelen. Bár annyira nem tudom, lehet többfajta is van. Amúgy heti egyszer? Nyáron? Tényleg baromi szerencsés Vagy akkor, ahogy itt írták előttem. Nekem max 3 nap. Amúgy semmibe nem kerül zuhany alatt lehúzni, pár perc. Nem tudom miért olyan nagy macera. Nekem intim helyen nő még gyorsan, nincs mit tenni, borotválni kell (nekem az vált be), de ha karban van tartva, normálisan, akkor pikk pakk meg van. Heti 2szer biztos lehúzom. A karomon, hónaljba nekem sokkal de sokkal lassabban.
2017. máj. 4. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!