Csajok! Fiú létemre szeretek fodrászkodni (nem vagyok b*zi). Erről mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 12:40
1/12 anonim válasza:
Nem!
Én örülök ha egy srác is foglalkozik a külseével,de ne többet mint egy lány. 15/L
2/12 anonim válasza:
Nem minden férfifodrász b.zis! De azért vannak páran! Én, nőként szívesebben járok férfifodrászhoz. Jobb tapasztalataim vannak ! A b.zisokkal is! Mindig menőbb hajat vágtak nekem!
3/12 A kérdező kommentje:
mit nem? :D
2010. máj. 13. 12:47
4/12 anonim válasza:
hűűű én szerintem nagyon ügyesek a férfi fodrászok, vagyis annyira nagy tapasztalatom nincs, de akinél voltam, azt tök jól mosta, festette és vágta a hajam:)
éééééés ahogy masszírozza a fejbőrt...*.*
jaa de most olvasom közbe h fodrászkodni szeretsz...úgy érted a saját hajad?:D
jaaa az is jó, attól még nem meleg valaki:)
jobb ha adsz magadra, mintha semmit se...:)
5/12 anonim válasza:
ha a fodrászkodást úgy gondolotad, hogy magadnak, akkor nemgáz, mert adsz magadra. ha pedig úgy, hogy csajok haját csinálod szívesen, akkor meg tanuld ki a fodrász szakmát, és szerintem jó sokat fogsz keresni. nekem is jó tapasztalatom van a férfi fodrászokkal kapcsolatban.
6/12 anonim válasza:
Most ha arra gondolsz vagyis a szakmára h fodrász xD akkor jó csináld ha tetszik ha meg magadon vagyis a hajadat az se baj ugyanis ne kócosan menny a randira meg ilyenek szval 1 szónak is 100 a vége nem az a lényeg hanem h nem vagy b*zi ha szereted csináld :)
7/12 A kérdező kommentje:
nem a saját hajamat, mások haját szeretem csinálni
2010. máj. 15. 14:14
8/12 anonim válasza:
Az tök cool! Pasi fodrászhoz járok, 1x mentem nőhz (az szörnyű volt). De a férfi fodrászokkal csak jó tapasztalatom van :). Így tovább
9/12 anonim válasza:
Szerintem tök jó. Én mindig is szerettem ha a fodrászom férfi. Valahogy jobban értenek hozzá.
10/12 anonim válasza:
szupi:)) remélem azért majd jól fogod csinálni ha tanulni fogod vagy tanulod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!