Ha szürkére akarom festeni a hajam muszáj leszivatni?
Figyelt kérdés
Szőke hajam van. Nem akarom leszivatni mert nagyon károsítja az ígyis rossz hajamat.
Az elég lenne ha többször 2-3 naponta újrafestem? Vagy úgy se fogná be?
2017. ápr. 9. 17:39
1/8 anonim válasza:
Magadnak ne kutyulj, föleg ha eleve rossz allapotban van a hajad.
2/8 Sunshinedoll válasza:
Muszáj igen,a szürke festék kb csak fehérre szőkített hajon mutat jól.
3/8 anonim válasza:
Egyébként a fekete hajfesték nagyobb kárt tesz a hajban, mint egy szívatás.
Egyébként meg 2-3 naponta festeni elég nagy butaság lenne. Menj el hozzáértő fodrászhoz, kérd ki az ő tanácsát.
4/8 anonim válasza:
Feketere festem a derékig érö hajam evek ota, semmi baja nincs, söt. Fodraszok dicserik. Gondolom festek/eljaras fuggo. Mindenestre menj szakemberhez szerintem.
5/8 A kérdező kommentje:
Mindenképp fodrásszal csináltatom de leszivatni nem nagyon szeretném
2017. ápr. 9. 20:26
6/8 anonim válasza:
Attól is függ, hogy milyen szőke a hajad, világos vagy már barnába hajló. Ha elég világos, én kipróbálnám a manic panic-ot, fodrászkellékesbe lehet venni. Fizikai hajszínező, nem csinál kárt a hajadban, és pár mosás után kijön. Vagy van a loreal-nak a colorista nevű szinezője, az is jó lehet. Az sem káros. Nem minden esetben kell fejvesztve fodrászhoz rohanni.
7/8 A kérdező kommentje:
Tartósat szeretnék nem pedig pár mosásosat :/
2017. ápr. 10. 19:17
8/8 anonim válasza:
A manic panic se hat természetes hajon, fogjátok már fel, hogy mindképpen ki kell szőkíteni, de az nem feltétlenül fogja ám tönkretenni! Csak az, ha ész nélkül belerohansz, és nem olvasol előtte alaposan utána. Nekem évek óta fehér hajam van (nem világosszőke, semmi sárga árnyalat nincs benne), az talán még kevesebb macerával jár mint a szürke, de az elején én is lefutottam pár kört, mire kikísérleteztem a megfelelő módszert. Nem mondom hogy egyáltalán nem sérült a hajam, de a színhez és a beavatkozáshoz képest jó állapotú. Ja és szőke, 7-es mélységű alapról indulok minden tőfestésnél havonta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!