Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyit kell szoláriumozni?

Mennyit kell szoláriumozni?

Figyelt kérdés
2010. máj. 13. 06:31
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
94%
Olyan nincs hogy "kell"!
2010. máj. 13. 06:44
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Semennyit. Kimész a pusztába hupákolni, azzal hasznot is hozol meg barnulsz is - de leginkább nem válsz műanyag miszp*csává vagy sablong*civé.
2010. máj. 13. 07:02
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Dehogyisnem kell, jó hogy emlékeztetsz, el is megyek ma pár percre!
2010. máj. 13. 07:09
 4/11 anonim ***** válasza:
En tegnap voltam 10 percet,jajj nagyon jo ovlt igy 2 3 het kihagyas utan! Olyan relaxalo. Amugy ha kezdo vagy akkor minden masodik nap 3 percet :D
2010. máj. 13. 07:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Elvileg nem szabad,mert káros.Amúgy ha fehér vagy csak 5-10 perc, mert hamar leéget.Én télen voltam heti 3 alkalommal 6 perces állóban.És fehérből barna lettem,de nem szabad sokat,mert a túlzott szolitól a végén ráncosodsz és nem barna leszel hanem besárgulsz.Bár lehet vannak már jó minőségű szolik.
2010. máj. 13. 07:25
 6/11 anonim válasza:
14%

Ti kis h*lye ri*ik!!!!Undorítóak vagytok!!!!!Miattatok nincs rendes TERMÉSZETES CSAJ !!!!OCSMÁNY!!!!Én természetes vagyok és így vagyok jó de ha nem is lennék akkor sem követném a divatot ilyen szinten!!!Igen szép a barna bőr meg minden de nézzétek meg magatokat ha úgy 25-30 évesek lesztek a bőrötök akár a mosott sz*r!!!!

A nővérem meg aztán jól megjárta ő rákos lett !!!!! aki még nem szolizott az nem tudja hogy az ő bőre hogy bírja szal lehet bőrbetegsége vagy rák vagy egyéb más!!!Essen bele minden ilyen MŰ P*csa a 25%-ba és akkor nem tennének ilyet!!!!

2010. máj. 20. 07:41
 7/11 anonim ***** válasza:

A szolárium használata ellenjavalt. Olyan ez, mint a cigaretta... mindeki tudja, hogy megdöglik tőle, mégis szívják.

Relaxáló, olvasom az egyik hozzászólást. - Igen, mint ahogy a masszázs is. Nincs, ki megmasszírozzon?

Egyszer menj el melanóma-szűrésre... majd meglátod.

2010. máj. 20. 07:43
 8/11 anonim válasza:
49%

Hogy mersz te ilyen hangon beszélni bárkivel is? Mit képzelsz magadról? Ennyire szereted a természetességet? Akkor biztosan borotvát sem használsz, szépek lehetnek a lábaid:D!

Egyébként nem kell túlzásba vinni a szoláriumot, és nem lesz ráncos a bőröd. Mindent lehet, csak mértékkel.

Ahogy látom, te csak egy buta kislány vagy, van még mit tanulnod az életben:D

2010. máj. 24. 00:01
 9/11 anonim válasza:
64%
Ajánlom még figyelmedbe szoli helyett a Helyesírási kéziszótárt, sok dolgot megtanulatsz belőle:D.
2010. máj. 24. 00:04
 10/11 anonim válasza:

A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 00:04

Aki 0% hasznos válaszokat ad az is értelmes lehet:D

2010. máj. 26. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!