Mennyit kell szoláriumozni?
Ti kis h*lye ri*ik!!!!Undorítóak vagytok!!!!!Miattatok nincs rendes TERMÉSZETES CSAJ !!!!OCSMÁNY!!!!Én természetes vagyok és így vagyok jó de ha nem is lennék akkor sem követném a divatot ilyen szinten!!!Igen szép a barna bőr meg minden de nézzétek meg magatokat ha úgy 25-30 évesek lesztek a bőrötök akár a mosott sz*r!!!!
A nővérem meg aztán jól megjárta ő rákos lett !!!!! aki még nem szolizott az nem tudja hogy az ő bőre hogy bírja szal lehet bőrbetegsége vagy rák vagy egyéb más!!!Essen bele minden ilyen MŰ P*csa a 25%-ba és akkor nem tennének ilyet!!!!
A szolárium használata ellenjavalt. Olyan ez, mint a cigaretta... mindeki tudja, hogy megdöglik tőle, mégis szívják.
Relaxáló, olvasom az egyik hozzászólást. - Igen, mint ahogy a masszázs is. Nincs, ki megmasszírozzon?
Egyszer menj el melanóma-szűrésre... majd meglátod.
Hogy mersz te ilyen hangon beszélni bárkivel is? Mit képzelsz magadról? Ennyire szereted a természetességet? Akkor biztosan borotvát sem használsz, szépek lehetnek a lábaid:D!
Egyébként nem kell túlzásba vinni a szoláriumot, és nem lesz ráncos a bőröd. Mindent lehet, csak mértékkel.
Ahogy látom, te csak egy buta kislány vagy, van még mit tanulnod az életben:D
A válasz írója 0%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 00:04
Aki 0% hasznos válaszokat ad az is értelmes lehet:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!