Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha elszúrja a fodrász a hajam...

Ha elszúrja a fodrász a hajam és nem azt kapom, amit akartam (vágás+festés), akkor megtagadhatom hogy fizetek?

Figyelt kérdés
Ha én kértem valamit, nem azt a színt kaptam, vagy nem azt a formát, vagy bármi, úgy gondolom hülyén nézek ki, és a fodrász számomra ezzel elcseszte az egész megjelenésem... Akkor megtehetem, hogy azt mondom nem fizetek, mert ez egy szar, nem?... Valami jog csak véd engem is?
2017. ápr. 8. 08:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. Mert ezt annyira nem lehet konkretizálni. Max ha esetleg azt kérted hogy szépen fonja be , de ő meg kopaszra nyirt. Mert ha nem úgy csinálja mint gondolod, az lehet attól van hogy nem jól mondtad meg neki.
2017. ápr. 8. 09:55
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel nem lettem sokkal előrébb, hogy "nem hiszem". Kérem olyan válaszoljon, aki tudja is :)
2017. ápr. 8. 10:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Megteheted hogy elmondod neki hogy nem tetszik nem ezt kérted elvileg neki ilyenkor fel kéne ajánlania hogy ingyen kijavítja a hibát vagy nem kell fizetned érte ez lenne korrekt egy normális fodrásztól de ha elmérgesedik a vita vagyis utána nem szivesen ülnéd végig megint azt a 2 ora hosszát akkor fogod magad és nem fizetsz, semmit nem tud csinálni meg ha van egy kis bőr a képén tudja hogy hibázott és nem is firtatja a dolgot. Tanulóként voltak ilyen esetek a szalonban ahol dolgoztam. Volt olyan is többször is hogy végig ment a kozmetikán,körmösön,fodrászon a csaj és aztmondta a kocsiba maradt a tárcája kiment "érte" és többet senki nem látta😅 de több ilyen eset is volt férfiaknál is ,ezzel azt akarom mondani hogy nem twhet semmit ellened még így jogosan se a te esetedbe meg jogtalanul vádaskodna tudja ő ezt jól így csináld amit jónak látsz vagy amit a helyzet megkivan.
2017. ápr. 8. 11:31
 4/4 anonim ***** válasza:
8%

Legalább el olvasnád a válaszokat, vagy értelmeznéd.

Ennyi erővel ha elvisz a taxi , annak is mondhatod hogy túl lassan vagy túl gyorsan ment , ezért nem fizetsz. Vagy az étterembe , nem olyan volt az íze amit te szeretsz és ott se fizethetsz.

De jegyezd meg , egy fodrász hozott anyagból dolgozik. Ha szar az alapanyag , abból nem lehet jót csinálni.

2017. ápr. 8. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!