Kövéritene a rövid haj? 17L
Figyelt kérdés
kb 156 cm vagyok, es se kövér se sovány de azért elég ducis. Most a hátam közepéig ér a hajam es le szeretnem vágatni rövidre (kb h a nyakamig érjen csak). Sokan mondtak h mivel nem vagyok az a nagyon sovány ezért kövériteni fog. Ez igaz?
Vágassam vagy ne?
2017. ápr. 5. 10:58
1/3 anonim válasza:
Mind csak a fejformádtól függ. Semmi köze a testalkathoz.
Ha valakinek karakteres arca van, annak kifejezetten jól áll a rövid (vállig- vagy rövidebb) haj.
Ha inkább hosszúkás arcod van, akkor előnyös lehet. Viszont ha kicsit ducibb a pofid is, akkor nem biztos, hogy jól fog állni.
2/3 A kérdező kommentje:
Az arcomnak kerek formája van. (bocsi, elfelejtettem oda irni)
2017. ápr. 5. 11:33
3/3 anonim válasza:
Én próbáltam kérek arccal a nyak közepéig erőt, csak tovább szélesítette, és idősebbnek néztem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!