Van aki otthon szivatta le magának a haját? Mire kell figyelni? Hány százalékos oxival csináltad?
Az én esetemben festetlen, sötét hajról lenne szó. Tudom, könnyű elrontani, ezért tettem fel a kérdést. Fodrászokkal eddig csak rossz tapasztalataim voltak. (Persze vannak profik, de többen nem akarok kockáztatni.)
Akinek sikerült otthon, hogyan csinálta?
Szia én tényleg nem szeretnék rosszat, de szerintem bízd rá egy profira. Otthon nagyon sok kárt tud vele tenni.
Barátnőmnek kihullott a haja miután kiszőkítette otthon, persze nem első szőkítése volt.
De én a helyedben tényleg inkább fodrászra bíznám, főleg ha hosszú!
Ha valaki még olvassa, a kérdések továbbra is állnak:
"Azon már nem üt át úgy a narancsos szín? És a szokésbarnát is ledobja a haj? És az, hogy 2x kell esetleg felvinni az oxit, azt jelenti, hogy leöblítem az elsot, és rögtön utána, a vizes hajra mehet is a második adag? A 9%-os az már nagyon roncsolna?"
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!