Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanasok ellen mit csinaljak?

Pattanasok ellen mit csinaljak?

Figyelt kérdés

Van itthon minden fele pattanas elleni krem,maszk,pakolas,tonik,arcradir...stb

Mit tudnatok ajanlani esetleg hazilag vagy nagyon olcson?Fontos lenne mert hetvegen randim lesz

2017. márc. 30. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:

Kamillateás borogatás az le fogja szárítani.

Hosszabb megoldásra: étkezés megváltoztatása, napi min 2 liter víz bevitele, sz..r mű kaják mellőzése és rendszeres testmozgás.

2017. márc. 30. 20:25
 2/4 anonim ***** válasza:
Garnier pure 3in1-et használd már?Nekem pl az bevált.
2017. márc. 31. 17:56
 3/4 anonim válasza:
Első valaszolo,hogy lehet használni a borogatást esetleg leirnád ?? En is ilyen problemaban szenvedek én babapúdert es parfumot használok es leszárítsa
2017. máj. 15. 19:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Gyógynövényben veszel szárított kamillát, otthon vízben megfőzöd. A teába mártasz egy vattapamacsot és azzal borogatod, amikor eszedbe jut. Vigyázni kell vele, mert szárít.

A körömvirág is jó gyulladáscsökkentő, bár azzal én még nem próbáltam.

A neogranormon kenőcs is jó, mert az meg hámosít.

2017. máj. 15. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!