Miért van annyira kevés természetes szőke a világban?
Figyelt kérdés
És akinek természetes szőke a haja, miért az a sötétebb?? Mármint nem az hamvas.2017. márc. 27. 15:46
1/9 anonim válasza:
Genetika.
A sötét hajszínek dominánsabbak, és miután megszűnt, hogy a törzsek/népcsoportok csak egymás közt házasodtak és szaporodtak, a sötét haj többségbe kerül. Egy idő múlva teljesen el fog tűnni a szőke a földről.
2/9 anonim válasza:
Nincs kevés. És sokaknak egyáltalán nem sötét, csak nem hidrogén szőke, fehér, sárga.
Miért nincs piros, lila, stb. hajszín természetesen? Ezt is lehetne kérdezni.
3/9 anonim válasza:
Nekem pont természetes világos hamvasszőke a hajam :)
5/9 anonim válasza:
Azt nem mondanám hogy kevés van, skandináv országokban meg néhány szláv országban a népesség több mint fele természetes szőke. De itthon pl tényleg nincs olyan sok
6/9 anonim válasza:
nekem ilyen, csak kicsit szürkésebb, nyáron világosabb
filename=14420120309_szepulj_5_szt.jpg
7/9 anonim válasza:
8/9 anonim válasza:
Gyere el munchenbe... csak szoke nők! Szornyuek. Deszkák!
9/9 anonim válasza:
Furcsa ez, mert nekem szüleim mindketten szőkék és kék szeműek, meg nagyjából mindkét családnál ez a jellemző.Én meg lettem zöld szemű és sötétbarna hajú. Mielőtt poénkodna valaki, igen, biztos ők a szüleim :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!