Hair Jazz termékekről vélemény?
Szia. A most induló blogomon pont erről a termékről írok mivel magyar véleményt nem nagyon láttam még róla :) Itt remélem megtalálod minden kérdésedre a választ :)
Lassan 1 hónapja használom...
Meg jelentek a baba hajak és nagyon szép fényes már az első mosástól..
Imádom...
Amúgy a sok szőkitéstől nem nőt semmit a hajam évekig... Mostanáig. Nagyon megéri
Semmit sem használt
Inkább a ricinus olajat kezdtem el még a Helia-D regeneráló hajhullas elleni spray használom. És baba hajak megjeletek és rengeteget nőtt a hajam. Mindenki rám van csodálkozva mert kevesebb és rövidebb volt a hajam. Mondjuk sokat számít az is h nem vasalom a hajam Max havi 2-3 alkalom és nem szárítom azonnal hajmosas után hanem félig hagyom megszaradni es olajat használok rá . Ez olyan mint a diéta.. Hiába edzel ha össze vissza eszel.
Egy jó termék vagy praktika is akkor használ ha mellette vigyázol a hajadra.. Másképp sosem jön helyre.
Sztem felesleges penzkidobas ez a termék. Persze van akinek biztosan használ de én inkább maradok a ricinusnal, Helia-D nél, vitaminoknal és vigyázok a hajamra. Gyönyörű és sokan irigylik.
És amúgy attól h vki ilyen vásárol nem nő hamarabb mint a pár száz ftos ricinustol. Semmitől se várj csodát. Kell legalább 2-3honap h változást láss
Ki kell tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!