Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pasik! A hosszú vagy rövid...

Pasik! A hosszú vagy rövid hajú nők jönnek be jobban?

Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 22:06
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem a hossz a lényeg. Pld. ha egy lánynak rövid, vagy vállig érő dús haja van, az sokkal jobban tetszik, mintha hosszú ugyan, de vékonyszálú, és kevés.
2010. máj. 11. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Az én hajam elég hosszú, mindig arra törekedtem, hogy minden féle ápolószerrel tápláljam, növesszem. Nekem a rövid hajú nők furcsák, de érdekes módon egyre többen vágatnak rövid hajat.

Nekem ezek nem jönnek be:

[link]

inkább ez:

[link]

Egyszer rábeszéltek, hogy vágassam le, jobb lenne a rövid. Majd belebetegedtem, mire megnőtt. Nem éreztem nőnek magam...

2010. máj. 11. 22:15
 3/8 anonim ***** válasza:
94%
:) az én feleségem speciel rövid hajú, de vagány vele nagyon. Hosszú hajjal is tetszik, de úgy olyan "tucat"... nekem.
2010. máj. 11. 22:28
 4/8 anonim ***** válasza:
73%

jaj ne legyen rövid, az szörnyű:S [link]

középhosszú az már nem rossz [link]

de a hosszú a nyerő:D [link]

20f

2010. máj. 11. 22:48
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A feleségemnek hosszú haja van, a lányomnak jó rövid. Mindketten rendkívül nőiesek. Szerintem az arcformához jó igazítani a hajat. Én amúgy hosszú haj párti vagyok, de elismerem, ha egy nőnek jobban áll a rövid haj!
2010. máj. 11. 22:51
 6/8 Böse ***** válasza:
100%
nonszensz ez a kérdés.Rövid és Hosszú hajjal is lehet egy nő szívdöglesztő(ritka esetben még fölzselézett hajjal is), ettől függetlenül egyeseknek ez jön be, másoknak meg az, nekem meg speciel mindegy. De ugyanez a helyzet a hajszínnel, magassággal, alkattal, személyiséggel stb. Ja és a legfontosabb elv ezekben a kérdésekben: ne másoknak akarj tetszeni, légy önmagad!
2010. máj. 11. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát én nem vagyok pasi, de ezt muszáj leírnom.. Szóval mindig is hosszú hajam volt, a legrövidebb jóval a vállam alá ért, kb a hónaljamig.. Sose tetszett a rövid haj.. Tavaly októberbe idegrohamot kaptam elmentem fodrászhoz és levágattam [link] ilyenre és esküszöm azóta nem bántam meg!A legutóbb ilyenre volt vágva [link]

vasárnap pedig ilyenre vágatom [link] !!!

Lehet egyszer nálad is eljön az idő és utána már nem tudod rá venni magad, hogy megnöveszd! :)

2010. máj. 12. 18:05
 8/8 anonim ***** válasza:

kinek mi áll jól, meg attól is függ ki milyen csajt szeret, vagány, sportos, stb...

meghát fűgg attól, hogy göndör e, hogy tépett e, van e frufru

2010. aug. 14. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!