Pasik! A hosszú vagy rövid hajú nők jönnek be jobban?
Figyelt kérdés
2010. máj. 11. 22:06
1/8 anonim válasza:
Nálam nem a hossz a lényeg. Pld. ha egy lánynak rövid, vagy vállig érő dús haja van, az sokkal jobban tetszik, mintha hosszú ugyan, de vékonyszálú, és kevés.
2010. máj. 11. 22:08
2/8 A kérdező kommentje:
Az én hajam elég hosszú, mindig arra törekedtem, hogy minden féle ápolószerrel tápláljam, növesszem. Nekem a rövid hajú nők furcsák, de érdekes módon egyre többen vágatnak rövid hajat.
A feleségemnek hosszú haja van, a lányomnak jó rövid. Mindketten rendkívül nőiesek. Szerintem az arcformához jó igazítani a hajat. Én amúgy hosszú haj párti vagyok, de elismerem, ha egy nőnek jobban áll a rövid haj!
2010. máj. 11. 22:51
6/8 Böse válasza:
nonszensz ez a kérdés.Rövid és Hosszú hajjal is lehet egy nő szívdöglesztő(ritka esetben még fölzselézett hajjal is), ettől függetlenül egyeseknek ez jön be, másoknak meg az, nekem meg speciel mindegy. De ugyanez a helyzet a hajszínnel, magassággal, alkattal, személyiséggel stb. Ja és a legfontosabb elv ezekben a kérdésekben: ne másoknak akarj tetszeni, légy önmagad!
2010. máj. 11. 23:56
7/8 anonim válasza:
Hát én nem vagyok pasi, de ezt muszáj leírnom.. Szóval mindig is hosszú hajam volt, a legrövidebb jóval a vállam alá ért, kb a hónaljamig.. Sose tetszett a rövid haj.. Tavaly októberbe idegrohamot kaptam elmentem fodrászhoz és levágattam [link] ilyenre és esküszöm azóta nem bántam meg!A legutóbb ilyenre volt vágva [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!