Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mitcsináltok hogy ne...

Ti mitcsináltok hogy ne fájjon az epilálás? Hogy bírjátok ki?

Figyelt kérdés
Borzalmasan fáj eddig gyantáztattam de van otthon epilátor és ha nincs időm elmenni gyantáztatni olyankor mindig rászánom magam és kb az első 10 szőrszál után sírva borotválom le inkább. Fogadjam el hogy nekem ez nem alkalmas vagy vannak valami praktikák amivel feljebb vihetem a fájdalom küszöbömet. Pedig tetoválásaim is vannak nagyok és az nem fájt ennyire. Meg régebben boxoltam szóval azért ott is kaptam a fájdalmat de ez az epilátor kigogott rajtam pedig csak a lábamat szeretném.

2017. márc. 23. 14:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én az elején, kb. 13-14 éves koromban a törölköző sarkát haraptam, amíg tesóm megcsinálta nekem. :D Aztán cseréltünk.. :D

Viccet félretéve (ami amúgy teljes mértékben igaz XD), idővel hozzászoksz majd, mára már a hónaljamat is epilálom, régen még azt hittem, sose fogom kibírni.

Úgyhogy türelem, fájdalmatlan epilálást terem.. :)

24N

2017. márc. 26. 00:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!