Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol szőrtelenítsen egy férfi,...

Hol szőrtelenítsen egy férfi, hol hagyja meg a szőrt, és hol vágja csak rövidre?

Figyelt kérdés

Érdekelne, hogy hol is kéne szőrtelenítenem. Kérlek írjátok le, hogy hány évesek vagytok, mert gondolom több különböző válasz fog érkezni különböző korosztályoktól.

+bónuszkérdés, a fenekem eléggészőrös lenne alapból ezért eddig ott csak rövidre nyírtam eddig, Szerintetek teljesen le kéne az ottani szőrt szedni?

2017. márc. 22. 16:40
 1/4 anonim ***** válasza:

1. nincs olyan, hogy kéne! miért kéne? ki kötelez rá téged erre?

2. ott szőrteleníts, ahol TE szeretnéd! magadnak felelj meg, ne a másiknak, ne a barátnődnek, ne a társadalomnak, és ne a "divat"nak

ha pl. te szereted a szőrös mellkasodat, akkor minek akarnád leszőrteleníteni? csak mert a barátnőd nem szereti a szőrös mellkast? az az ő baja, akkor keressen olyan pasit, akinek szőrtelen, vagy lehet irányítani.

a te tested, szóval te döntöd el, hogy mit csinálsz vele és másnak ebbe semmi beleszólása sincs!

26N

2017. márc. 22. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Egy férfi legyen szőrös. Értem ezalatt hogy ne szedje már le egy FÉRFI se a mellkasárol se a lábárol se a karjárol a szőrt mert az undorito.

Szedd le az intim helyeken meg hónajjnál.

Fenékről? Hülyevagy? Nemár.

N24

2017. márc. 22. 18:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előzővel. Mellkason jól néz ki. Lábon természetes. A lány ismerőseimből 10-ből 10-en azt mondanák, hogy homis, ha borotválod a lábad. Nemi szerv inkább borotválva, hónalj is inkább borotválva.
2017. márc. 22. 21:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a teljes testemet gyantázom. A karokat is és a lábakat is. Intim részt is, fenék közötti részt is, és a külső fenék területét is. Évek óta csinálom azért mert így érzem jól magam. Néha megkérdezik hogy te gyantázod a lábad? És erre annyit mondok igen, és? Én így érzem jól magam. Már nem nagy téma ez manapság. 35F
2017. márc. 23. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!