ha még vizesen hapot rakok rá, akkor egy idő után nagyon kezd hullani...tehát azt abbahagytam. viszont ha magától szárad meg, akkor a tincsek nem maradnak szépen egyenletesen hanem szétbomlanak és inkább kócosnak tűnik mintsem göndörnek. nincs valami házi praktika erre esetleg valami boltban vásárolható szer, hogy rendezetten és szépen álljon? mint pl itt: [link]
inkább természetes megoldások érdekelnek, mert a bolti dolgokat nem igazán bírja a hajam.. köszi előre is:)
2010. máj. 11. 18:04
1/8 A kérdező kommentje:
bocsi elírtam, göndör hajam:)
2010. máj. 11. 18:10
2/8 anonim válasza:
vannak formázó krémek. azzal elég jól lehet dolgozni, belekened, mitn a habot és megszárítod.
2010. máj. 11. 18:10
3/8 anonim válasza:
én avonos, töredezett hajra való, nem kimosós balzsamot szoktam rá kenni, és nem szárítom meg. Így 3 napig elég jól néz ki :) Szépen tincsekben vannak :)
2010. máj. 11. 18:42
4/8 A kérdező kommentje:
köszi:) kifogom próbálni, sampont és balzsamot is az avonból szoktam rendelni de leöblítős balzsamot használok, minden hajtipusra valót. kipróbálom amit mondtál! még írhattok azért, ha tud valaki esetleg valami itthon összekotyvasztható pakolást vagy ilyesmit:P:)
2010. máj. 11. 19:56
5/8 anonim válasza:
A göndör hajat nem szabad fésülni. Legjobb ha még balzsamosal kifésülöd, aztán leöblíted és utána már csak óvatosan kinyomkodod belőle a felesleges vizet, majd hagyod hideglevegőn megszáradni, mert akkor a természetes formáját veszi fel. A tony and guy göndör hajra való formázó nagyon jó és ezt mára dm-ben is árulják (igaz nem olcsó), vagy kérhetsz fodrásztól is tippeket. Esetleg ha ha van, használj diffúzort, bár az inkább azoknak való akiknek a gödnör és a hullámos között van a hajuk és nehezen kezelhető. A fazonnal is lehet befolyásolni hogy hogy álljon. Ha az alsóbb tincseket megritkítják, az segíthet, de a "fedőhajat" nem szabad mert akkor olyan leszel mint egy birka.
2010. máj. 12. 11:30
6/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen:) én is így szoktam kb. hogy balzsammal kifésülöm s utána diffuzórral szárítom, de az igaz hogy ha magára szárad akkor sokkal jobb lesz.az a baj, hogy amikor még félszáraz, akkor jó, de mire teljesen megszárad már elég gáz:-s de köszi a válaszokat
2010. máj. 12. 21:36
7/8 anonim válasza:
ugye nem fésülöd ki a hajad se hajmosás után se máskor?
Mert ha kifésülöd bármikor is elrontod a hajad... azért áll úgy össze vissza... nekem is göndör és csakis kizárólag hajmosás ELŐTT fésülöm meg, meg egy kicsit hajmosás után, de száradás után SOHA, mert csak madárfészeknek fog kinézni.
2010. máj. 20. 17:05
8/8 A kérdező kommentje:
hát úgy szoktam hogy megmosom, és rakok rá balzsamot, közben lezuhanyzok és mikor végeztem kimosom a balzsamot és miközben a zuhanyrózsából folyik a víz a hajamra közben fésülöm ki, így a balzsam segítí hogy könnyebben fésüljem, de szárazon nem szoktam, de nekem sehogysem akar szép tincses lenni:(:(:(nyáron amikor strandvízből kiszállok és csak úgy hagyom megszáradni, akkor olyan szép...talán attól a víztől..vagy nem tudom..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!