Ti próbáltátok már a cukorgyantát? Mennyire hatásos? Hogyan készítettétek el mert többféle receptet is olvastam.
Szia, első vagyok. Most kinéztem az alveola cukorpasztát. Hétvégén akarok venni. Nem tudom találok-e, de ha igen, beszámolok róla.
Mondjuk rendelni is lehet. Csak úgy nem akarok.
Bocs, hogy csak most írok. Valamelyik nap vettem alveola cukorpasztát. A normál változatot. Krémmánikán tudsz tapasztalatokat olvasni.
2700ft volt kb 15 cm magas dobozban van, a teteje úgy bomlik, mint egy tépőzáras konzerv és van hozzá egy műanyag kupak a későbbi tároláshoz.
Fekete KŐkemény cucc van benne. Ha megkopogtatni is olyan, mint ha kő lenne. Egy nagy kanállal szedtem ki pár perc kínlódás után. Később olvastam, hogy mád felmelegített kanállal csinálta.
Ha kijött egy marokra való, akkor kicsit melengetni kell a kezeddel, utána tudsz vele gyantázni. Miközben csinálta, azt hittem, hogy a 80, 90%-át szedi ki a szőröknek, de utólag nézve ez inkább csak 50, 60. Bár nem is voltam elég kitartó.
Egy idő után olyan állagú lesz, mint a rágó és úgy inkább csak sérülést szenvedni. Szóval szerintem annak mér elhasználódik az anyaga.
Próbáltam úgy hogy azt a gombócot amit éppen nem használtam, azt kittettem a kupakjába, alá pedig jégakut tettem. Valamit éppen segít.
Szóval lábon szerintem hosszú ideő rendesen megcsinálni és nem is lesz 100%-os, sőt mivel hamar felmelegszik és szétfolyik ezért láb gyantázásánál gyorsan fogy.
Kipróbáltam intim területen is. Csak elől és bikinivonalnál illetve popsilyuknál csináltam. Popinál volt a legegyszerűbb.
Alul fogalmam sincs hogy kéne, de ha valakinek van ötlete, szívesen veszem.
Én a szobában leterítettem egy nagy szőnyeget, és megnéztem két rész született feleségeket.
Utána vízzel lemostam. Könnyen lejön vízzel, még a nagy félbeszakadt és ott maradt "rágó pacákat" is le tudtam mosni elég könnyen.
Patronos gyantát egyszer vettem, ahhol képest milliószor könnyebb lemosni és használni is könnyebb, meg nem is fáj annyira, de valamit még nem csinálok jól, mert eléggé elvacakoltam vele az időt és a végeredmény se túl jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!