Anunimusz2002 kérdése:
Az almaecet tényleg eltünteti az anyajegyeket? Ti próbáltátok már?
Figyelt kérdés
2017. márc. 19. 13:10
1/5 anonim válasza:
Igen, én már hetet leszedtem magamról vele. Borogatni kell ecetbe áztatott vattával, naponta 3-4x cserélni, de épp csak az anyajegyet, körülötte be kell kenni vazelinnel, mert tulajdonképpen úgy működik a dolog, hogy egészen az anyajegy tövéig lemar a sav és aztán leesik és a körülötte lévő bőrt is nagyon csúnyán kimarja, ha nem vigyázol! És arra is vigyázz, hogy ne kapargasd az anyajegyet, hagyd magától leesni, mert ha lekaparod, mielőtt tövestől lemaródik, akkor visszanő.
2/5 anonim válasza:
Haha első ez jó volt. :D Kérdező, te tényleg ennyire.. :D ?
3/5 anonim válasza:
Arról még nem hallottam hogy anyajegyre hatással lenne. De a szemölcsöt le lehet vele szárítani.
4/5 anonim válasza:
Próbáltam én is, de nekem almaecettel nagyon lassú volt. Tudom ajánlani helyette a reszelt fokhagymát. Ez ugyan kicsit fáj/csíp, de kb 2-3 nap alatt leszedi, nekem ecettel 2 hét volt. Az első hozzászóló leírt mindent amire figyelni kell!
5/5 anonim válasza:
a rendes festékes anyajegyet tünteti el az almaecet vagy csak szemölcsöt? Ha a rendes festékes anyajegyről van szó nem rákosodhat el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!