Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A képen látható szemhez...

A képen látható szemhez milyen hajszín állna jól?

Figyelt kérdés
[link]
2008. okt. 12. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
31%
Kék, lila, fekete, bronzos színek...selyemporok
2008. okt. 12. 16:08
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
A hajszín a kérdés. Szőke, szőkésbarna mindenképpen.
2008. okt. 12. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
91%
Szőke, de a fekete is nagyon vadító a kék szemmel! Most aztán jól feladtam a leckét, mi? :-)
2008. okt. 12. 18:14
 4/11 anonim ***** válasza:
45%

Jah, sorry! Első válaszoló vagyok.

Hát valóban a szőke, méghozzá a tejfölszőke...az tuti

A fekete elég erős és ha fehér a bőröd nem is állna jól

2008. okt. 12. 18:16
 5/11 A kérdező kommentje:
köszi az eddigi válaszokat. hááát szőke vagy fekete ezitt a kérdés:P.Még írjatok!
2008. okt. 12. 18:28
 6/11 anonim ***** válasza:
43%
sztem ha világos a bőröd akkor szőke. Elég hülyén néz ki az ember nagyon fehér bőrrel és fekete hajjal. Viszont nagyon barna bőrhöz meg a szőke a gáz. Szerintem!
2008. okt. 12. 18:44
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
szerintem szőkésbarna...
2008. okt. 12. 19:02
 8/11 A kérdező kommentje:
A bőröm fehér színű és világosbarna-szőkésbarna a hajam szine(nem festett)
2008. okt. 12. 19:04
 9/11 anonim válasza:
100%

Hogy hajunk színe sötét vagy világos, az a barnásfekete melanin mennyiségétől függ, éppúgy, mint a bőr esetében. Ezért az új hajszín megválasztásánál ne csak az arcbőr tónusát vegyük figyelembe, hanem a haj és az arcbőr közötti kontrasztokat is. A világos és sötét tónusok ugyanis különböző hatást keltenek: a sötét hajszínek ugyan erősítik az arcvonásokat, de egyúttal elnyelik az arcbőr tónusának egyenetlenségét is. Ezért van az, hogy a sötét arctónusú hölgyek arca szőkített hajjal valahogy „foltosnak” tűnik. A világos hajszínek lágy kontúrokat teremtenek – ebből következik, hogy az eredeti szőkék sötétre festett hajjal idősebbnek néznek ki.

A fodrászok – színtanácsadásnál – az árnyalatokat világos és sötét, illetve kontraszt és harmónia típusokra osztják. Minél természetesebbnek szeretne valaki új hajszínével kinézni, két-három árnyalattal világosabb vagy sötétebb hajszín megválasztásával enyhítheti a kontrasztot. Enyhébb kontrasztok esetében inkább maradjunk a kétárnyalatnyi különbségnél.

2008. okt. 13. 11:53
 10/11 A kérdező kommentje:
hát lehet hogy inkább vörös :D
2008. okt. 13. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!