Visszakaphatom PONTOSAN ugyanazt a hajszínemet majd, ami volt?
Figyelt kérdés
Be tudják PONT olyanra festeni?:)2017. márc. 16. 11:49
1/5 anonim válasza:
Nem. Vagy kicsit sötétebb lesz vagy világosabb. De detto ugyan olyan már nem lesz.
2/5 anonim válasza:
Már ha előtte természetes volt.
4/5 anonim válasza:
Ősz a hajad? Szerintem lehetséges sacc/kb látszólag ugyanolyan festéket találni, mint amilyen az eredeti hajszíned volt. Egyébként érdekesség képpen, nem minden hajszálunknak ugyanolyan a színe; pl melyik hajszálat mennyire éri a napfény, meg egyebek.
5/5 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de ha két árnyalat pl 6-os és 7-es között van az eredeti színed akkor elég nehéz olyan hajfestéket találni amiből van 6,5-es. Legalábbis én nem sokból láttam még. Meg ugye azt kell tudni hogy az eredeti színed milyen fényű, hamvas, vöröses, vagy arany. Szóval lehetséges pont ugyanolyanra, ha szerencsés vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!