Nektek mi valt be a legjobban hajnovesztesre? Es mennyit nott tole a hajatok?
Ricinus olaj de csak a hajvégekre picit.
Nem peóbáltam de nagyon sokan dicsérik
pillákra ia hallottam h használják
Genetikán is múlik hogy kinek mi válik be. A ricinus olaj nővérem hajára rossz volt, hullott neki tőle, nekem viszont nőtt, mint a gomba. Nővéremnek a frissítő hajvágás volt jó, mikor lenövesztette a haját, félévente egy centit jó ha vágatsz belőle, hogy megakadályozd a hajtörést és frissüljön a hajad. Jó az is, ha napi 2-3 alkalommal megmasszírozod a fejbőröd, mert akkor megindul a vérkeringés a hajhagymáknál és gyorsabban nő a haj.
Egy ismerősöm mondta, hogy neki attol nőtt gyorsan, hogy feltűzte a haját nap közben mert ugye húzóerőtől is nőhet de ez lehet baromság. :D
Ricinus olaj helyett amúgy jó az argánolaj de az drága! A legfontosabb, hogy a hajszárító meg a hajvasaló lassítják a hajnövekedést, így kerüld ha lehet! :) Na meg rengeteg folyadékot kell fogyasztani, nálam az nagyon bevállt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!