Hogy szokjak le róla, hogy ne kaparjam el és mit csináljak hogy ne jöjjön ki ennyi pattanás?
Foglald le magad valami mással. Korábbról tudom, hogy én akkor kapirgáltam, mikor otthon voltam, tanultam, ültem, unatkoztam stb.
Nekem sokat segített az, hogy elkezdtem sminkelni, és nyilván nem kapirgáltam a kisminkelt bőrömet, mert egyrészt undi, másrészt meg tönkremegy a sminkem. 14 évesen nem mondom, hogy kezdj el sminkelni, de akkor próbáld meg mással lekötni magad, ha ülsz és tanulsz, vagy unatkozol, ennyi idősen én is azt vettem észre, hogy tanulás közben már megint a pattanásaimat vakarászom. Vegyél valami maroklabdát, és azt gyurmolászd, nem tudom. .
Esetleg reszeld le a körmeidet rövidre.
Még egy jó tipp: NE nézegesd a bőröd nagyítós tükörben.
Pattanások ellen meg rakj össze egy jó kis rutint, kíméletes termékekből. Felejtsd el az ilyen-olyan "tini-tonik" nevű vackokat. Vegyél egy nem habzó, kíméletes lemosót, egy jó hidratálót, fényvédőt, meg egy hámlasztót. Ezeknek nézz utána, rengeteg magyar szépségblog van, ahol érintik ezeket a témákat.
Utolso vagyok
Sokaig kenegettem magam lelkesen körömviragkremmel a hegeimet,de egvilagan semmit nem csinalt. Utana bőrgyógyaszhoz jartam ,irt fel 2 krémet. Egyik se csinalt semmit.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!