Fiúk! Nektek milyen hajszín tetszik legjobban egy lányon?
Figyelt kérdés
És miért?2017. márc. 14. 15:28
11/14 anonim válasza:
A muszáj csak a közhiedelem által kitalált szó( a mai világban) . Ha nekem szép hosszú ősz hajam lesz mondjuk 30éves koromra akkor azt fogom viselni és nagy magasból fogok beletojni a világ meg az emberek véleményére. Egy öregedő haj is tud szép lenni,csak az a lényeg jól bánnak-e vele...
12/14 anonim válasza:
Mondjuk 30 évesen még nem hiszem hogy ősz leszel, de ha így lenne, akkor már nem biztos hogy ilyen határozott véleményed lenne és büszkén viselnéd a hosszú ősz hajadat. Más egy elképzelt élethelyzet meg más amikor valóban ilyen hajjal kellene sétálnod egy plázában, találkozni az ismerőseiddel stb. És ha megfigyeled, nagyon ritkán lehet ilyen hajú nőket látni, mégpedig azért mert szépek akarnak lenni. Szerintem te is szép akarsz majd maradni,és ezért kompromisszumot fogsz kötni az elveiddel úgy, hogy részben feladod őket. Persze lehet tévedek, és te vagy a kivétel.
13/14 anonim válasza:
Nekem a fekete és a sötétbarna hosszú haj tetszik a legjobban. F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!