Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit gondoltok a Dove barnító...

Mit gondoltok a Dove barnító testápolójáról? (+link)

Figyelt kérdés

Mennyi idő után látható a változás, ha minden este bekenem magam?

[link] <--ilyen

2010. máj. 10. 18:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Hát már első után lehet látni eléggé de vigyázz mert nagyon foltosan tud megszáradni ugyh nagyon alaposan kend szét mert csak kopni tud..
2010. máj. 10. 18:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Én kb 1-másfél hete használom. leírom hogy én hogyan, nekem is így magyarázták:)

fürdés után, megtörlöd magad, és mikor már majdnem teljesen száraz vagy, akkor kend magad. szépen sorba, egyszerre csak egy testrészt.(pl bekened a lábad, akkor addig kened, amíg nem szívódik be teljesen!ez fontos!!) szépen bekened magad mindenhol (hátad ne felejtsd el;)) aztán ami marad a kezeden azzal bekened az arcod a végén( nem kell azért külön kinyomni egy adagot, mert az arcod sokkal világosabb mint bármely más testrészed, és nagyon barna lesz:D) fontos, hogy utána rendesen moss kezet, mert másnapra sárga lesz a tenyered:D ennyi:) remélem segítettem;) ja, és 2.használat után meglátszik ( én elég fehér bőrű vagyok)

C*

2011. máj. 9. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!