Göndör/hullámos hajú lányok. Ti hány C-fokon simítjátok a hajatokat, hogy teljesen egyenes maradjon és ne kankorodjon semerre?
Nekem göndör a hajam
Egy ideig utáltam ezért egyszer elmentem fodrászhoz és megkértem hogy egyenesitse ki a hajam
Tett ráv valami szert amitől kiegyenesedett a hajam (persze nem teljesen egyenesre mert nagyonagyon göndör a hajam) igy nem kellett vasaljam csak ha elaludtam
Aztán egyszer meggondoltam magam és igyekeztem úgy száritani hogy szép göndör legyen
És most göndör a hajam ellenben igy 1-2 naponta megmosom, szépre szárítom
Ez én úgy érzem nem sokban külömbözik a napi vasalástól de szerencse hogy erős a hajam
Visszatérve az egyeneshez a mai napig is egy-két tincs egyenesebb a tarkómnál de a fodrász azt mondta idővel elmúlik csak ugye ez egy olyam szer volt ami a hajhagymához megy, mint a hajgöndörítő szerek
Remélem valami hasznosat is találtál ebben a szövegben és örülök ha tudtam segíteni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!