Fodrászkellékes üzletbe csak szakmabeliek vásárolhatnak?
Nagynehezen találtam egy fodrászkellékest,mert szemöldökfestéket szerettem volna venni.
Rákérdezett az eladó(aki eg férfi volt, ült a székbem, szóval szerintem egyben ő volt a tulaj),hogy szakmabeli vagyok e.
Mondtam neki,hogy nem. És elküldött ,nem tudnak akkor segîtrni,mert csak nagykiszerelésbem lehet venni(?)vagy valami ilyesmit válaszolt.
Régen voltam anyukámmal egyszer egy fodrászkellékesben,é ott könnyedén ment a vásárlás.
Manapság már nem lehet civilként venni fodrászlellájesböl hajfestáket,vagy szemöldökfestéket?
Tanácstalan vagyok, drogériákban még sose láttam szemöldökfestéket.
Honnan lehet beszerezni?
Én ahol vásárlok,ott lehet vásárolni nyugodtan,senkit nem érdekel,hogy mi a szakmád.
Még segítenek is,ha nem tudod milyen festéket vegyél pl.
Próbálj meg más boltot szerintem.Vagy esetleg az online rendelést.
Sok fodrászkellékesnek van webshopja.
Nagykerekben nem lehet 1-1 darabokat vásárolni, ha nem az volt akkor pedig ki kellett volna szolgálnia.
Egyébként én már nem egyszer láttam DM-ben, Rossmannban, One Euro-ban szemöldökfestéket. Ilyen helyeken keresgélj.
Szerintem azért mondta mert valszeg csak akkora kiszerelést tartanak amit te nem tudnál elhasználni, gondolj bele mennyi kell 2 szemöldökre, egy kozmetikus naponta megdest 12-t míg te mondjuk 2-3 hetente 1-et és ugyebár sok festék ha megbontod nem áll el örökké.
DM-ben láttam szemöldökfestéket de itt Győrben pl 800Ft körül befesti neked bármelyik kozmetikus.
Én sokszor járok fodrászkellékeshez, jóban vagyok az eladókkal, simán kiszolgálnak bármi kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!