Szerintetek jol állna nekem ez a hajszin?
Figyelt kérdés
Mar négy éve szőkére van festve a hajam (az alapszíne egyébként világos barna) es szeretnek mar egy új szint is kipróbálni. Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek hogy állna nekem a vörös hajszin ugy,hogy szeplos vagyok es sargaszold szemem van,illetve hófehér borom ? Természetes vörösre,talán egy kicsit attól vilagosabbra szeretnem átfestetni :)2017. márc. 6. 17:05
1/3 anonim válasza:
Sajnos kép nélkül nehéz eldönteni, de így abból amit írtál kifejezetten jól állhat. Először szinezővel fesd be ami kikopik aztán meglátod hogy megakarod-e tatani
2/3 anonim válasza:
Nem tudom hogy allna de a voros eleg veszelyes. Egyszer voltam voros de azt szinte semmi sem hozta ki a hajambol szoval en inkabb mas szinnel probalkoznek. Valami barna szinezovel vagy szines szinezovel esetleg ?
3/3 anonim válasza:
Nekem is világos barna volt a hajam és megfestettem vörösre és azt mondták sokan hogy jol ál(most mondjuk nekem fekete a hajam) ugyhogy szerintem neked is jol álna! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!