Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A kozmetikusok pontosan mit...

A kozmetikusok pontosan mit csinálnak az arcunkkal?

Figyelt kérdés
Sosem voltam még, tervezek elmenni, és kíváncsi vagyok.
2017. márc. 3. 23:46
 1/5 anonim ***** válasza:
Amit szeretnél.
2017. márc. 4. 05:32
 2/5 A kérdező kommentje:
Ahham, tehát például csak mondom, és ráülnek..? :)
2017. márc. 4. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:

Attól függ mi miatt mész. Én csak pattanások, mitesszerek kezeléséről tudok nyilatkozni. Nekem letisztítja a bőröm, lecsiszolja. Rá szokott tenni mindenféle kencéket amik nem tudom mire valók igazából, asszem van olyan is ami felpuhítja a bőrt. Ez után jöhet a gőzölés aztán a nyomkodás. Majd megint krémek, maszk aztán ilyen fertőtlenítős műszer. Általában utána 1-2 sokkal szebb lesz a bőröm, nagyon szeretek emiatt menni. Ja meg nekem a szemöldökömet is szedi.

Ha nem tudod neked milyen kezelés lenne megfelelő biztos tud valami tanácsot adni szerinte mi kellene ha elmondod a bőröd problémáit, állapotát :)

2017. márc. 4. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem először leradírozza a bőrömet, utána megmasszírozza, ezután jön a gőzölés, a pattanások és a mitesszerek kinyomkodása, fertőtlenítés, ezután pedig egy ultrahangos arckezelés és pakolás.

Ebből áll az arcom tisztítása. Nekem száraz bőröm van, így nem tudom, mit csinálnak azokkal,akinek zsíros,vegyes vagy normál.

Még a szemöldökömet és a "bajuszt" is ki szokta szedni.

2017. márc. 4. 11:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat. Szerintem benézek egy közeli kozmetikushoz, és megkérdezem, mit ajánl. Árban egyébként van valami -tól -ig? Kb mire számíthatok? Nagyságrendileg?
2017. márc. 4. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!