A kozmetikusok pontosan mit csinálnak az arcunkkal?
Attól függ mi miatt mész. Én csak pattanások, mitesszerek kezeléséről tudok nyilatkozni. Nekem letisztítja a bőröm, lecsiszolja. Rá szokott tenni mindenféle kencéket amik nem tudom mire valók igazából, asszem van olyan is ami felpuhítja a bőrt. Ez után jöhet a gőzölés aztán a nyomkodás. Majd megint krémek, maszk aztán ilyen fertőtlenítős műszer. Általában utána 1-2 sokkal szebb lesz a bőröm, nagyon szeretek emiatt menni. Ja meg nekem a szemöldökömet is szedi.
Ha nem tudod neked milyen kezelés lenne megfelelő biztos tud valami tanácsot adni szerinte mi kellene ha elmondod a bőröd problémáit, állapotát :)
Nekem először leradírozza a bőrömet, utána megmasszírozza, ezután jön a gőzölés, a pattanások és a mitesszerek kinyomkodása, fertőtlenítés, ezután pedig egy ultrahangos arckezelés és pakolás.
Ebből áll az arcom tisztítása. Nekem száraz bőröm van, így nem tudom, mit csinálnak azokkal,akinek zsíros,vegyes vagy normál.
Még a szemöldökömet és a "bajuszt" is ki szokta szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!