Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha csak 1-2 árnyalattal...

Ha csak 1-2 árnyalattal akarom világosabbra festni a hajam, akkor is le kell szívatni?

Figyelt kérdés
Most kopott sötétbarna a hajam, 2 hónapja volt festve. Már nem az a feketés sötétbarna. Ha csak 1-2 árnyalattal akarom világosabbra festeni, pl. középbarna vagy gesztenye, akkor is kell világosítanom, vagy valamivel azért világosabb lesz?
2017. márc. 3. 23:22
 1/1 anonim ***** válasza:

Mar roncsolodott a hajad, igy valoszinuleg akkor is baromi sotet lesz ha ramesz egy kozepbarnaval. Igen, ki kell szivni a mostani szint es arra kell ujat festeni. Ha maskepp probalod, vagy sotet lesz, vagy ha egy erosebb vilagos festekkel ramesz akkor voroses arnyalatot fogsz kapni.

Amugy ha vilagositasz es arra festesz, akkor is allandoan ki fog kopni a festek es voroses lesz. Szoval a voros szinnel es annak eltuntetesevel sokat fogsz szenvedni mindenkepp. En ebben a cipoben jartam vagy 5 evig. Aztan fogtam es lenovesztettem a sajat hajszinemet inkabb.

2017. márc. 7. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!