Paprikakrém tényleg hatásásos narancsbőrre?
Nagyon elvagyok keseredve. Elég keményen sportolok (heti 6 edzésem van), egészségesen étkezek már gyerekkorom óta, de ez a fránya narancsbőr mindig is ott volt... Sajnos városkánkban és a környéken nincs olyan kozmetikus, aki narancsbőrkezeléssel is foglalkozna. Így házilag próbálnám ki.
24N
Ugyan régi a kérdés, de annyi baromságot írtatok, hogy muszáj kommentelnem. Plasztikai műtét, persze... :D
Én nagyon sokáig használtam a yamuna olajat, most váltottam krémre, mert azzal könnyebb dolgozni, de igenis nagyon sokat használt. Nyilván, aki 2x-3x használta, az nem tudom, mit várt, hogy egyszer bekeni, és elmúlik minden? Ez kitartó munka, sok víz, sport, és a krém!! Sajnos cérnavékony koromban is naribőrös voltam, muszáj volt ilyesmit bevetni, és ha HOSSZÚTÁVON, kitartóan használod, heti 1x, 2x, annak igenis meglesz az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!