Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szeretném legyantázni a...

Szeretném legyantázni a bajuszom. Túl korai 14 évesen?

Figyelt kérdés
Nem látszik, de engem nagyon nagyon zavar.Attól félek hogy később nmegfog erősödni és olyanlesz mint a férfiaké:S igaz ez?légyszi olyanok is irjanak akik már több éve csinálják köszi:)
2008. okt. 11. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
3%

Korai.

És a nők jó része nem szereti a csupasz arcot.

2008. okt. 11. 15:59
 2/9 A kérdező kommentje:
lányvagyok-_-
2008. okt. 11. 16:11
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
szerintem pedig egy nonek ugy szep az arca ha csupasz.
2008. okt. 11. 16:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyáltalán nem korai, ha nagyon zavar akkor nyugodtan gyantáztasd le, mert egy nőnek nem áll jól a bajusz.
2008. okt. 11. 16:17
 5/9 anonim ***** válasza:
45%

Nekem van kislány ismerősöm (most lett iskolás), akinek kétszer akkora a bajusza, mint a bátyjának (aki most lett felsős). De jól áll neki. Főleg, hogy ehhez méltó haja is van hozzá.

Amúgy elsőre is kiírhattad volna, hogy lány vagy... így leszedetheted, ha gondolod. A gyantázástól később egy PICIT gyengülni fog.

Igen, megerősödhet - de olyan nem lesz, mint a férfiaké. A férfiak bajusza jó pár cm hosszú lenne, ha hagynák - és akár mm vastag.

2008. okt. 11. 17:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy elsőre is írta h lány.. Mármint ott van h attól fél később olyan lesz mint a férfiaké.. olvasni, vagy az olvasottakat értelmezni tudni kellene, és még te szólsz be a kérdezőnek .. :S

na hogy a kérdésre is válaszoljak: ha téged zavar, akkor nyugodtan gyantázd le, attól nem lesz semmi bajod :)

2008. okt. 11. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
84%

Én úgy értettem, hogy 14 évesen nem akar akkora bajszot, mint a férfiaknak.

Amúgy köszönöm a 0%-os lepontozást.

2008. okt. 11. 18:03
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem korai. Inkább, mint hogy rosszul érezd magad miatta :)
2008. okt. 12. 21:37
 9/9 anonim válasza:

Szerintem gyantazd le!

En se gyantaztam 15 eves koromig mert anya azt mondta, hogy megerosodik meg ilyenek. De nagyon szarul ereztem magam miatta, de annyira, hogy neha a kezemet tartottam a szam elott ha beszelgettem valakivel.

2011. febr. 4. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!