Szeretném legyantázni a bajuszom. Túl korai 14 évesen?
Korai.
És a nők jó része nem szereti a csupasz arcot.
Nekem van kislány ismerősöm (most lett iskolás), akinek kétszer akkora a bajusza, mint a bátyjának (aki most lett felsős). De jól áll neki. Főleg, hogy ehhez méltó haja is van hozzá.
Amúgy elsőre is kiírhattad volna, hogy lány vagy... így leszedetheted, ha gondolod. A gyantázástól később egy PICIT gyengülni fog.
Igen, megerősödhet - de olyan nem lesz, mint a férfiaké. A férfiak bajusza jó pár cm hosszú lenne, ha hagynák - és akár mm vastag.
Amúgy elsőre is írta h lány.. Mármint ott van h attól fél később olyan lesz mint a férfiaké.. olvasni, vagy az olvasottakat értelmezni tudni kellene, és még te szólsz be a kérdezőnek .. :S
na hogy a kérdésre is válaszoljak: ha téged zavar, akkor nyugodtan gyantázd le, attól nem lesz semmi bajod :)
Én úgy értettem, hogy 14 évesen nem akar akkora bajszot, mint a férfiaknak.
Amúgy köszönöm a 0%-os lepontozást.
Szerintem gyantazd le!
En se gyantaztam 15 eves koromig mert anya azt mondta, hogy megerosodik meg ilyenek. De nagyon szarul ereztem magam miatta, de annyira, hogy neha a kezemet tartottam a szam elott ha beszelgettem valakivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!