Milyen frizurám legyen?
Figyelt kérdés
Viszonylag szögletes arcom van és nagy gondba vagyok a frizurám kiválasztásánál. Minden oldal azt írja hogy jól állna nekem a hosszú, hullámos haj, de én rövidet és egyeneset szeretnék. Szeretnék egy váll fölé érő frizurát kipróbálni és ebben szeretnék segítséget kérni.2017. febr. 28. 21:55
1/4 anonim válasza:
Legfejjebb mennyire rövidre szeretnéd vágatni?
Frufrut, vagy felnyírást szeretnél?
2/4 anonim válasza:
Nekem is eléggé szögletes az arcom és frufrum van, váll alá érő hajam, és még egyenes is! Nekem volt már nagyon hosszú hajam, derékig érő, hullámos a végén de nem állt valami jól. Ezeket az ajánlgatásokat különféle arcformáknak dolgot nem kell tényként kezelni, mert nem mindig igaz, tényleg személytől függ.
3/4 A kérdező kommentje:
nekem igazából mindegy hogy frufru vagy felnyírás és igazából annyi a lényeg hogy váll fölé érjen
2017. márc. 1. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!