Milyen supermarketekben kapható kondicionálót tudtok ajánlani?
Figyelt kérdés
Utóbbi két alkalommal bioboltos hajbalzsamot vettem amik igazából nem értek sokat és drágák voltak, de mivel nemhaszálom gyakran és sokat igy jólenne egy olcsóbb dmben tescoban stben kapható, de annyi fajta van csomagolás alapján nemtudok választani mert amit ráirnak ugyis kamu , de már korábban volt szerencsém nagyon rossz kondicionálokhoz amiktöl lelapult elnehezedett és zsirosodott a hajhoszzam. Valakinek van ami tényleg nagyon bejött? syoss, glisskur,panthene. stb. cuccok közül? hosszú egyenes enyhén hullámos hajam van2017. febr. 27. 18:00
1/1 anonim 

válasza:

Kerüld a szilikonos balzsamokat, mert ezek csak bevonják a hajadat műanyaggal, így a fényes csillogás is kamu.
Nekem a Baleának ez a 2 balzsamja jött be: [link]
Ezek 400 ft körül vannak, és ahhoz képest sztem sok nagy márka balzsamját lekörözik.
Illetve még tudom ajánlani az Inecto kondicionálóját: [link]
Ez kb. 1000 ft, viszont fél literes. Szilikonmentes vegán termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!