Kézi zuhannyal (amit nem lehet rögzíteni) lehet normálisan hajat mosni?
Figyelt kérdés
2017. febr. 27. 12:50
3/10 anonim válasza:
Én csak azzal tudok normálisan hajat mosni a rögzítettel egy kínszenvedés.
4/10 anonim válasza:
Kicsit se lehetsz életképtelen😅😅
5/10 anonim válasza:
Én is mindig azzal mosok hajat.:)
Nekem eddig nem jelentett soha gondot, sőt a 21 évem alatt kb. 14 éve csak ezzel mosok. :D
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem nagyon kényelmetlen úgy. Pl. samponozás közben mit csináltok a zuhanyfejjel? Meg elfárad a végére a kezem. Asszem tényleg életképtelen vagyok :)
2017. febr. 27. 17:16
7/10 anonim válasza:
Az utolsó hozzászóló vagyok, a 88%-os.
Én például amikor samponozom, addig elzárom és ráteszem a csapra.
8/10 A kérdező kommentje:
Szóval én úgy szoktam, hogy a zuhany alatt állva bevizezem a hajam, majd arréblépek samponozni, és nem is állok be még a víz alá, hogy ne menjen le hamar a sampon a hajamról. Kis vizet teszek rá a kezemmel, úgy mosom, majd félig beállok a zuhany alá, aztán teljesen. Ezután még egyszer nyomok sampont a hajamra, és ugyanúgy kilépek majd vissza. Nyilván meg érhet csinálni kézi zuhannyal is, de nekem úgy nem esik kézre.
2017. febr. 27. 17:31
9/10 A kérdező kommentje:
meg érhet csinálni = meg lehet csinálni
2017. febr. 27. 17:32
10/10 anonim válasza:
Miért ne lehetne? Szerintem csak azzal lehet. Jelenleg csípőig ér a hajam, el sem tudom képzelni, hogyan öblíthetném ki falra akasztott zuhanyfejjel. A csapra teszem a zuhanyfejet, amíg nem használom (egyébként is ott lakik mindig). A fodrászatokban is kézi zuhany van, erre nem gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!