Hajhosszabbítás, felvilágositanátok egy kicsit? Thai hajat fogok vásárolni, és sztem fel varratom. Hogyan ápoljam? 70cm-eres, tudtok linkeket beirni, otthon készithető hajakról?
Szia! Kedves kérdező! Ha hajat szeretnél hosszabbíttatni akkor mindenképp EURÓPAI hajat vegyél igaz hogy sokkal drágább mint az indiai, de sokkal szebb sokkal könnyebben ápolható. Én szívem szerint a varratást se javasolom inkább hőillesztés vagy gyűrűzés. Sokkal szebb.
"Fodrász tanuló"
akinek póthaja van, nem feltétlenül azért van, mert nem tudja megvárni, míg megnő a haja, hanem azért, mert nem nől egy centit se...:)
szerintem is jobb lenne európai hajat venned, vagy nézz egy kicsit szét mindenféle oldalon, fórumokon kérdezgess olyanokat, akiknek van póthajuk, és ott sok hasznos infohoz juthatsz:)
az ápolás ha jóminőségű a haj, akkor ugyanaz, mint a sajátodnál, de van ahol lehet venni hozzá speciális ápolószereket:)
mindenképpen megbízható emberrel rakasd fel, mert sok olyan van, aki nem igazán ért hozzá:)
szóval informálódj egy kicsit módszerekről, fodrászokról:)
Nekem indiai hajam volt, az elején amikor megvettem szép volt, de gyorsan elmúlt a puhasága és tiszta kóc volt az egész. Nem a legjobb sztem is ha megengedheted akkor európait válassz. Általában keratinos és szilikonos összetevőjű hajápoló szereket ajánlanak a póthaj ápolására.Az enyémet én estére több hejen összegumiztam és akkor reggelre talán nem volt annyira kócos.
Jah és az okoskodóknak kb 2 éve növesztem a hajam de nem nől csak törik, próbáltam már biovanne stb kapszulákat semmit nem ér.
köszönöm azoknak,akik normálisan válaszoltak.Pontosan,azért kell a hajhosszabbitás,mert kb már 3 éve ugyanakkora a hajam,amellett persze néha vágattam,de attól sem erősödött meg.És nem értem téged(titeket)miért zavar,ha a hajamat meg akarom hosszabbitani?Nem ez volt a kérdésemben!
Én azt is hallottam,hogy elég jó az ázsiai haj is,és sikerült picit olcsóbban hozzájutnom,de nagyon szép.ez az: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!